Forum avocaţi > Civil

Apartament cu contract de icral (actoalment orizont sa.)

08-11-2014
Vizitator
Apartamentul il detineau parintii mei de prin anii 1981,apoi ai mei parinti au divortat in 1993,sa facut partaj, un copil a ramas cu mama si o camera,iar un copil cu tatal si o camera,cind copilul care era la tata a implinit 18 ani,a renuntat la camera lasand-o copilului in continuare cu tot cu parte de contract,am incercat in toti acesti 20 de ani sa o conving pe mama sa l cumparam dar fara nici o sansa, problema mea principala este urmatoarea: cum as putea sa cumpar partea mea de apartament sau mai bine zis pot cumpara partea mea de apartament? Apartamentul este la comun,eu detin sufrageria si ea dormitorul,imi doresc sa pot cumpara apartamentul,pentru ca nu putem trai la comun,apoi sa l vindem si fiecare sa isi vada de viata lui. Va rog ajutat ma cu un raspuns,va multumesc.
Răspunde
 08-11-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
este apartament luat prin contract de inchiriere sau de vanzare cumparare?
pe ce nume este acum?

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2014
Vizitator
Apartamentul a fost luat cu contract de inchiriere de la icral in ani 81acum pe apartament exista 2contracte,unul al meu si unul al mamei
Răspunde
 15-11-2014

Apartamentul a fost luat cu contract la icral iar in momentul de fata sunt 2 contracte pe apartament,al meu si al mamei care se incapataneaza sa-l cumpere,iar eu doresc sa il cumpar,cum pot proceda?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.