Forum avocaţi > Civil

Contestatie pv

09-11-2014
Vizitator
am fost amendata pentru ca nu am mutatie pe raza sectie de Politie unde am incercat sa depun o plangere penala pentru amenintare ,pentru ca am insistat sa imi inregistreze plangerea , politistii cunosteau persoana reclamata si refuzau sa imi primeasca plangerea
IN contestatie am scris
CONTESTATIE
impotriva pv seria ...nr ...emis de politia x... prin care rog sa dispuneti anularea pv pentru (motive )
In intampinarea facuta de IPJ X… primita de la judecatorie se specifica
Pe cale de exceptie:Intrucat cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta nu cuprinde denumirea institutiei cu care se judeca,respectiv IPJ X ... in temeiul dispozitiilor articolului 196 alin 1 Cod p c solicitam anularea cereri in judecata .
Dat fiind faptul ca postul de politie X...nu are personalitate acesta nu poate sa aiba calitatea procesuala pasiva
INTREBARE
CUM POT INTRODUCE IN CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA SI IPJ X…
Mai am o intrebare : Pot sa folosesc ca proba o inregistrare audio?pe care am facut-o in timpul discutiilor
Am facut inregisrari audio cu conversatiile purtate de mine si agenti ai Politiei in mai multe randuri care m-au amenintat si care au strigat unul la altul ca sa ma intimideze ,spunind amendeazo pentru ca nu are mutatie in sectorul nostru si sa renunt sa depun reclamatia .
Aceasta contestatie se timbreaza ?
Multumesc
Răspunde
 10-11-2014
Vizitator
Instanta nu va anula cererea pentru motivul respectiv, este doar o "gaselnita" a ipj-ului, stati linistit.

Cu privire la probele audio:

Articolul 266 din Noul Cod de Procedură civilă:
Înscrisul pe suport informatic este admis ca probă în aceleaşi condiţii ca înscrisul pe suport hârtie, dacă îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege.

Prin suport informatic se înțelege orice mijloc digital de stocare a informațiilor: CD-uri, DVD-uri, carduri de memorie, stick-uri USB sau dischete ce pot conține diverse probe în format electronic. De exemplu, înregistrări audio sau documente în formate populare precum .pdf (Adobe) sau .doc (Word)
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.