Acum 3 ani si jumatate, pe vremea cand era la moda 'credit doar cu buletinul' am dat si eu copie dupa buletin + factura utilitati unei cunostiinte care lucra la BRD si care mi-a zis ca ma poate ajuta. In final aceasta persoana a zis ca nu ma mai poate ajuta asa ca am renuntat. la 4 luni dupa aceasta discutie,am primit o somatie de la EOS KSI cum k nu mi-am platit rata creditului de 250 de mil (lei vechi) p care o am la BRD. Am aflat ca acest credit exista,pe numele meu, cu o carte de munca falsa intr-un loc in care eu nu am lucrat niciodata, semnaturile de pe documente deasemenea nu erau ale mele si ratele fusesera platite timp de 3 luni inainte sa primesc aceasta somatie. Am discutat cu cei de la firma de recuperari, au zis ca fac cercetari si ma vor anunta cand au un raspuns. Timp de 1 an nu m-au mai contactat iar apoi, au inceput sa trimita iarasi somatiile de plata. Anul trecut mi-am angajat un avocat, am depus plangere la politie, am fost supus testului poligraf, au facut audieri, au chemat martori insa nu am primit nici un raspuns.Ultima data cand m-au chemat pt declaratie au fost in toamna anului 2012. Mi s-a spus ca va dura ceva timp cercetarea si sa stau linistit ca ma anunta ei cand au un raspuns. Nici pana azi nu s-a rezolvat, am primit sms de la EOS Ksi cum ca ma vor executa silit asa ca a trebuit sa prelungesc contractul cu avocatul si maine voi merge la politie pt o adeverinta, ca cei de la firma de recuperari sa nu inceapa executarea. Ce ma sfatuiti sa fac pt a rezolva aceasta situatie? Ma pot executa atata timp cat dosarul e la politie in curs de cercetare? Mentionez ca nu am niciun bun material pe numele meu. |
|