Forum avocaţi > Civil

Presedintele blocului fura dar nu poate fi acuzat

25-11-2014

Buna seara.

Sunt disperat si nu mai stiu ce sa fac, unde sa mai duc si cu cine sa mai vorbesc. Locuiesc intr-un bloc de garsoniere in orasul Popesti Leordeni, jud Ilfov. Blocul are ascociatie de proprietari formata din 24 de proprietari care este reprezentata de o persoana cu functie si de presedinte si de administrator. Dansa se recomanda a fi administratora blocului dar ea in acte este presedinte. Nu avem comisie de cenzori. In luna iunie a acestui an dansa a strans suma de 100 de lei de apartament in 2 rate lunare pentru a racorda blocul la reteaua de apa a orasului. A strans suma de aproximativ 2000 de lei plus fondul de rulment al tuturor apartamentelor si i-a dat unui vecin care i-a promis ca racordeaza blocul la apa mai ieftin prin niste cunoscuti de ai lui.De aproximativ o luna nu mai am presiune la instalatia de apa a apartamentului si a sesizat problema doamnei administrator. Aceast sustine ca nu mai are bani pentru mentenanta pompelor care ne furnizeaza apa potabila pentru ca i-a dat vecinului si nu mai reuseste sa ia legatura cu el .
Am facut o plangere la politie dar doamna presedinte nu poate fi acuzata decat de abuz de incredere. Nu am primit nici cel mai mic sprijin din partea primariei si al consiliului local. Toti sustin ca " e problema voastra, a proprietarilor ". Va rog frumos sa ma ajutati. Orice informatie, sfat imi este de mare ajutor.
Răspunde
 26-11-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Intr-adevar,este problema Asociatie de Proprietari.Mergeti la Sectia de Politie unde ati depus plangere penala si, solicitati in scris,sa vi se comunice tot in scris, care este stadiul plangerii penale.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 26-11-2014

Am cerut astazi si mi-au spus ca voi primi prin posta dupa 30 de zile.
Răspunde
 27-11-2014

Am depus contestatie pentru calculul cotei de intretinere si doamna aadministrator nu doreste sa imi dea un raspuns in scris. Mi.a dat inapoi contestatia dupa ce a scris pe ea " ai la avizier toate datele necesare "

20141115_103348.jpg
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.