Forum avocaţi > Civil

ATENTIE ADMIN, S-A BLOCAT DIN NOU FORUMUL SI TOPUL

03-12-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
este blocat topul, avand in vedere ca in fruntea topului este un avocat cu 155 mesaje iar eu am 528 de mesaje.
in plus aseara am raspuns unor persoane si mesajele s-au sters.

va rog sa publicati vizibil pe site, adresa dvs de mail unde puteti fi anuntat cu privire la defectiunile de pe forum.

cu stima,
myra cimpean

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2014
HQ

admin@avocatro.net
www.avocatro.net
Facebook
Buna ziua,

Puteti anunta orice nereguli sau optiuni pe care le-ati mai dori adaugate sau modificate la forum la adresa admin@avocatro.net.

Va asiguram ca mesajele publicate se contorizeaza mereu, insa actualizarea lor in top poate dura cateva ore.

Referitor la mesaje sterse, aceasta se poate intampla "când conțin doar o recomandare de a consulta un avocat, fără a indica nicio altă informație care să constituie cel puțin un răspuns parțial pentru persoana care a adresat întrebarea."
(din "Recomandări și reguli care trebuie respectate la postări" pe care le gasiti aici: http://avocatro.net/promovare-avocati. )
Răspunde
 04-12-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
va multumesc pentru raspuns si pentru adresa de mail! imi permit sa va fac o recomandare : nu ar strica prezenta pe forum, a unui buton de editare mesaje (mesajele proprii). :)

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-12-2014
HQ

admin@avocatro.net
www.avocatro.net
Facebook
Multumim pentru sugestie.
Incepand de astazi, puteti edita mesajele publicate timp de 1 ora de la publicare.
Asteptam cu interes alte sugestii si recomandari.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.