Forum avocaţi > Civil

Lovire?!

18-01-2015

buna.am nevoie va rog frumos sa imi explice cineva ce se poate face in cazul in care am fost vicmita unei loviri .s-a intamplat de 2 ori de aceeasi persoana, prima data intr-un centru comercial si a doua oara in centrul orasului . in ambele cazuri sunt martori si camere video . am fost dupa a doua fapta sa depun o plangere la politie .iar maine dimineata merg la medicina legala. pt persoana care m-a lovit se poate face ceva ? amenda penala sau pedeapsa cu suspendare ?
Răspunde
 18-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
depinde de antecedentele penale ale faptuitorului. obtineti certificat medico-legal si adresati-va in continuare politiei

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Conform art.193 NCP loirea sau alte violente cauzatoare de sufeinte fizice se pedepsesc cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.In cazul in care, sunt necesare ingrijiri de cel mult 90 zile, pedeapsa este inchisoarea de la 6 luni la 5 ani sau amenda.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 19-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
e foarte posibil sa primeasca pedeapsa cu inchisoarea(cu suspendare!?!). faptuitorul a recidivat in privinta dvs

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2015

a recidivat da . dar problema e ca prima data nu am facut plangere....a ramas probabil doar fapta filmata pe camera de supraveghere din centrul comercial. doar lovirea din data de 16 am facut plangere. pt cea din 6 ianuarie mi s-a spus ca e tarziu . am fost astazi la medic mi s-a spus contuzie abdominala si vanataii pe picior ...si pentru pedeapsa individei e nevoie sa ajung in instanta sau politia rezolva totul ?
Răspunde
 19-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu este tarziu nici pt cea din 6 ian 2015. cereti inregistrarea din centrul comercial. politia nu are putere sa rezolve totul. pedeapsa o primeste in urma procesului

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-02-2015

Pe certificatul Medico legal e doar o zi de spitalizare si contuzie abdominala . Săptămana asta nu sunt in tara. Martorul a fost chemat Azi la ancheta si i sa propus subtil sa imi spună sa retrag plângerea. Daca ar fi cazul retragerii si individa ar recidiva ce e de făcut ? Sau e mai bine sa merg de data asta in instanța ? Singurul lucru care il doresc e sa înceteze cu aceste violente . Nu daune sau altele. Mulțumesc
Răspunde
 03-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca dvs incetati cu plangerea, faptuitorul nu va inceta cu actele de violenta.
clar are tendinte infractionale, foarte bine, nu se schimba ...dar sa si le manifeste prin oricare alte infractiuni dar nu sa va agreseze pe dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-02-2015

Mulțumesc frumos pentru răspuns .o zi buna va doresc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.