Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Mi s-a furat cainele si sunt obligata sa imi cumpar cainele de la hot!!!!!Ajutooooorrr!!!

23-01-2015

Cainele meu a disparut de acasa... cel mai probabil a vazut o catea si a fugit dupa ea rupand lantul. L-am cautat peste tot dar nu l-am gasit asa ca am dat un anunt in care am promis o recompensa pentru cel care are informatii despre el.La scurt timp m-a sunat un barbat si mi-a zis ca cainele meu e la el .M-am dus sa il vad si cand sa imi iau cainele barbatul mi-a zis ca nu il pot lua de la el pentru ca el l-a cumparat de la cineva si a dat bani pe el.Mi-a zis ca pana nu ii dau 100 de euro(atat pretinde el ca ar fi dat) nu imi pot lua cainele.I-am zis ca ii aduc peste cateva zile banii si acesta a fost de acord, cu conditia sa vin sa ii aduc mancare cainelui.Cand am venit a2a zi cu mancare la caine nu era nimeni acasa si mi-am luat inapoi atat mancarea cat si catelul. Acum acest barbat ma suna si ma ameninta cu bataie si alte chestii pentru ca "i-am luat cainele" care este al meu si l-am cresut de mic...nu mi se pare normal sa dau niciun ban pentru cainele meu care este al meu. Ce pot face in aceasta situatie?Si cum pot scapa de acest barbat?Tin sa precizez ca am la catel toate actele in regula
Răspunde
 23-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
mergeti direct si va adresati politiei cu o sesizare, chiar plangere, indreptat impotriva acelui individ daca ii stiti numele si adresa, care a gasit cainele dvs, l-a insusit pur si simplu. este un animal, iar ceea ce face domnul respectiv este abuz de incredere in urma caruia vad ca are intentia sa obtina si foloase necuvenite.
neaparat sesizati politia ca sa-l astampere, iar cainelui faceti-i tzarc pt un plus de siguranta

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2015
Vizitator
Scuze ca-s usor off-topic, dar treaba asta imi aduce aminte de "BD la munte si la mare". Si a mai fost un film in care am vazut o scena asemanatoare recent.. "7 psihopati" :)) si acolo era un nene care fura catei din parc si apoi ii returna proprietarului sperand ca ii da o recompensa.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.