Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am fost inselata si vreau sa recuperz banii ce am investit in casa ce am locuit cu el

26-01-2015
Vizitator
Buna ziua ma numesc Biriga Ana ,as vrea si eu un sfat.
eu acum trei ani de zile am cunoscut un om pe internet din tulcea in timp ce eu locuiam in germania .am inceput o relatie care a dureaza aproape de 3 ani . Aceasta relatie sa desfasurat ca uneori el statea la mine in germania si alte ori eu la el in tulc a, timp in care dansu a cumparat o casa la care eu am investit multi bani chiar daca nu a trecut casa si pe numele meu . acum doua zile eu am plecat din romania sa vin in germania iar cand am ajuns acasa la fiul care a aflat ca partenerul meu este in conversatie cu persoana declaranduse singur si ca vrea o relatie . intamplarea este ca aceasta persoana este o ruda nurori mele la care inmediat mia spus si mi-a arat conversatia in care arata clar ca el cauta o relatie find inca cu mine . acum doresc sa stiu daca acest om pentru felul in care sa comportat as vrea sa stiu daca e vreo modalitate sa imi pot recupera banii care eu am investit in acea casa, am aproape toate chitantele in care certifica cand si cat am trimis bani pe nummele lui pentru ameliorarea casei. va multumesc si astept raspus urgent , daca e posibil as dori un nr d e telefon al dvs sau de la cineva care ma poate sfatui si ajuta in acest caz. nr meu este 0049/86529777186 nr fix in germania
004915736331479 cell germania

va multumesc si astept un raspuns
Răspunde
 26-01-2015
Bucuresti

dava aveti chitante si alte dovezi ale transferului de b ani aveti sanse sa=i recuperati. depinde si de scopul pentru care i-ati transferat banii.
nu va asteptati sa fiti sunata Dv, pentru ca nu cred ca vreun avocat ar proceda astfel.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.