Forum avocaţi > Civil

Schimb locuinte ANL

26-01-2015
Vizitator
Buna ziua ! Se poate face schimb de locuinte ANL daca unul din chiriasi detine deja proprietate ( dar nu este locuinta ) ? Schimbul este facut in vederea cumpararii locuintei ANL ? Fiind familie mono parentala, pot beneficia de exceptii ?
Multumesc anticipat
Răspunde
 26-01-2015
Bucuresti

NU, legilatia ANL interzice . atentie ca unul dintre coschimbasi este proprietar

Răspunde
 19-01-2016
Vizitator
buna ziua!in 2011 am primit un apartament cu o camera in programul ANLfamilia mea avand atunci 3 membri,de atunci au mai venit pe lume doi copilasi si spatiul a devenit insuficient.zilele acestea in acelasi bloc s-a reziliat un contract pentru un apartament cu doua camere si am depus o cerere pentru a mi se reevalua situatia dar cei de la consiliul local zic ca nu exista baza legala ca sa pot primi acest apartament,in baza legii 152din 15 iulie 1998 articolul 8 aliniatul 6 as avea totusi sperante sa mi se reevalueze situatia?
Răspunde
 19-01-2016
Bucuresti

Da, dar trebuie sa faceti o declatatie notariala ca intelegeti sa renuntati la primul contract, in momentul primirii repartitiei pt celalalt apart.

Răspunde
 12-07-2016
Vizitator
Este o familie care vrea sa renunte la apartament ul Anl pentru un schimb cu mine care am garsoniera dar ei au 2 copii minori eu am 1 se poate face schimb de contracte? Care este procedura
Răspunde
 21-02-2018
Vizitator
Buna ziua,
In anul 2012 am primit o locuinta ANL cu o camera desi familia mea este formata din 3 membri.Am facut cereri la primarie pentru a putea beneficia de o locuinta cu doua camere,dar nu am primit raspuns.Anul trecut(2017) am facut iar o cerere pentru a putea beneficia de o locuinta cu doua camere, dar spun ei , nu am dreptul sa primesc aceasta locuinta, deoarece se iau in calcul doar listele de prioritati conform legii(modificata in anul 2016).Daca se elibereaza in bloc o locuinta cu doua camere, am sau nu dreptul de a soilita si a mi se aproba aceasta locuinta?
Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.