|
31-01-2015 |
 | Alina Vizitator |
| Mesaj Buna seara.As dori daca se poate sa ma sfatuiti in privinta unei probleme. Sunt divortata de aproape 3 ani si bineinteles nu am rrusit sa ramanem in relatii amiabile.Impreuna,avem doi copii,9 si respectiv 6ani.Avem custodie comuna cu domiciliul stabilit la mine. De curand,am fost ceruta in casatorie si am vrea sa ne mutam in Brasov,noi fiind din Galati.Problema este ca fostul sot,nu este de acord ca cei mici sa se mute cu mine.Nu vrea sa semneze acordul pentru a putea transfera copiii la alta scoala.Ce anume trb sa fac pt a ne muta? Daca eu imi fac mutatie,automat avand alt domiciliu,copiii pot merge cu mine fara probleme avand in vedere ca au domiciliul stabilit la mine? Va rog sa ma ajutati pr ca am ajuns in punctul in care pierdem sansa la viata pe care ne- dorim din cauza ambitiilor prostesti. Laura | |
|
|
|
01-02-2015 |
| daca nu semneaza acel acord, o sa trebuiasca sa-l obtineti prin instanta. mai negociati conditiile cu tatal... | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
02-02-2015 |
| Ce scrie exact in hotararea pe care o aveti referitor la locuinta copiilor ? Se indica un domiciliu expres sau doar ca el este stabilit la dvs. Pt ca daca nu este nominalizat expres atunci va puteti muta fara probleme, informandu-l pe tata despre acest aspect si facand demersuri pt a inscrie copii la scoli cat mai bune (urmarind astfel interesul superior al copilului la o educatie cat mai adecvata si in bune conditii). | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
02-02-2015 |
 | Alina Vizitator |
| Este trecuta adresa actuala la care locuim.Asta ce inseamna,ca daca fostul sot nu este de acord,eu nu ma pot muta cu ei?Asta inseamna ca toata viata,noi trb sa depindem de un om care este tata doar cand are chef? :-( | |
|
|
|
02-02-2015 |
| Nu, dar inseamna ca trebuie sa actionati in instanta si sa obtineti incuviintarea acesteia sa schimbati domiciliul copiilor daca exista neintelegeri intre parinti. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-02-2015 |
 | Alina Vizitator |
| Va multumesc pt raspuns. Si,daca plec,cu tot cu cei mici,el ma da in judecata,risc sa le schimbe domiciliul la el? | |
|
|
|
03-02-2015 |
| faceti cum v-a spus colega. daca il puneti asupra faptului implinit, este posibil si instanta sa considere o atitudine nefireasca din partea dvs si posibil sa-i creasca lui sansele de a lua copii la domiciliul lui(daca ii cere). mutandu-va in alt oras, trebuie schimbat si programul de legaturi personale dintre tata - copii. va dati seama ca implica si aceste aspecte. nu-i obligatoriu insa distanta dintre Brasov si Galati este destul de mare | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
04-02-2015 |
 | Alina Vizitator |
| Cat timp poate dura acest proces? | |
|
|
|
04-02-2015 |
| Eu una nu cred ca isi va asuma tatal cresterea si educarea copiilor prin stabilirea domiciliului la el, in general se cam fuge de astfel de responsabilitati. E posibil doar sa va ameninte in acest sens. Se poate sa va mutati si imediat sa formulati cererea de schimbare a domiciliului la Judecatoria Brasov (e competenta instanta de la domiciliul copiilor) concomitent cu o ordonanta presedintiala in acelasi sens (ale carei efecte vor dura pana la solutionarea definitiva pe fond a dosarului principal de stab a locuintei) si atunci va va fi dvs mai usor si lui mai greu sa faca deplasarile. Este adevarat ca va poate depune si o plangere penala la politie sa va acuze ca il impiedicati sa isi vada copii dar daca exista un dosar pe rol de schimbare a locuintei nu vor fi probleme. Cat despre durata, nu v-o poate estima nimeni fiind in fuctie de cererile care se fac (atat de dvs cat si de tatal minorilor), de probele necesare pt a fi solutionate aceste cereri etc. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
06-02-2015 |
 | Balint Tunde Brasov 0726108064 blnttunde@yahoo.com
|
| Buna ziua Inregistrati actiunea de schimbarea locuintei la Judecatoria Brasov, anexata inscrisurile doveditoare privind locuinta unde urmeaza sa locuieasca minorii. Instanta de judecata, cu ocazia analizarii dosarului v-a tine cont si de motivele schimbarii domiciliului, respectiv incheierea casatoriei. Av. Balint Tunde | Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov Tel. 0726-108064 E-mail: blnttunde@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |