Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Intimat intr un proces civil in urma unei cereri de intoarcere la executare

03-02-2015
Vizitator
In urma unui proces purtat de socrii mei cu vecinii pt grantuire,revendicare , proces care dureaza de ani buni , s a dat o hotarare definitiva , s a facut o executare silita impotriva careia a fost depusa o contestatie in sensul ca a fost executata gresit persoana careia i s a retinut din pensie . am achitat cheltuielile judecatoresti in urma contestatiei castigate de vecini conform hotararii respective . acum am primit o comunicare prin care suntem chemati in calitate de intimat spunand ca nu am achitat ceea ce i s a retinut din pensie, lucru nementionat in hotararea judecatoreasca . vreau sa intreb daca atata timp cat executarea a fost facuta de o firma de executori , atata timp cat banii respectivi se afla in contul executorilor si nu la noi , oare este normal ca noi sa i restituim acei bani retinuti ? actiunea nu trebuia indreptata impotriva executorului judecatoresc ? sau a avocatului care a gresit cererea de executare ? pun aceste intrebari deoarece soacra mea care s a ocupat de acest proces a decedat iar noi nu am fost niciodata de acord cu ceea ce s a intamplat acolo considerand disputele pt cativa centimetrii de pamant inacceptabile , insa vrem nu vrem se pare ca acum trebuie sa tot platim in urma unor actiuni care nu ne apartin . va multumesc !
Răspunde
 03-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca a fost executata din greseala o alta persoana, nu a avut loc intoarcerea executarii?
cu tot dosarul pe care il aveti, va sfatuiesc sa apelati la un avocat din orasul dvs sa vi-l studieze. este destul de neclar ce ati scris

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.