Forum avocaţi > Civil

Succesiune

03-02-2015
Vizitator
salut!Sotia mea a locit la tara si are domiciliul tot a colo ,in casa bunici.Inre timp tatal sotiei mele si bunica si bunic sotiei mele au decedat fara se se faca succesiunea la casa ,sotia devenint mostenitor din partea tatalui ,si mai avand 2 matusi.Noi suntem plecati in cypru de 6 ani si am fost la inmormantari am participat financiar ,dar numai dupa plecarea noastra matusile ei au renovat o parte din casa inclusiv camera unde locuia sotia mea si bagand chiriasi fara acordul nimanui si fara stirea nimanui (Ce putem face noi pentru a intra in acea casa fiind chiriasi,sotia mea singura care are domiciliul acolo )
Răspunde
 03-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
dvs ce pasi ati facut in acest timp??????

ati dat declaratie in termen, la notar, in vederea acceptarii mostenirii exprese? sau...ati intreprins ceva activitati din care sa rezulte ca ati acceptat tacit mostenirea (sotia trebuia sa faca acesti pasi). o dovada de acceptare tacita ar fi plata impozitelor, ingrijirea/administrarea bunurilor de mostenit...

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-02-2015
Vizitator
noi nam facut nimik ca nam avut timp si nu am stat cu gandu la avere deabia inmormantasem bunica copii erau cu sora mea in cipru trebuia sa ne intoarcem repede doar ramasese vorba ca in octombrie anu asta mergem acas si le dam bani ca sa renunte la ca atunci face verisoara ei nunta si se strange toata familia si tocmai bn putem merge la notar cu toti si mai ar fi o problema ca in acea curte a locuit un unchi deal tatal sotiei mele si a murit avea un baiat nu la interesat si socrul meu la ingropat pomeni tot ce trebuia inpozite la zi si na apucat sa faca acte pe teren acum si acel mom a murit si am inteles car avea niste copii care nu stim nimic de ei ce am putea face
ne mai avand chitantele decat la impozit si groapa de veci
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.