Forum avocaţi > Civil

Proces

06-02-2015
Vizitator
Buna!!! Mi intereseaza sa stiu daca imi iau un avocat pentru un proces se poate ca eu persoana fizica sa nu fiu prezent niciodata la vreo ședinta de proces,,, avocatul sa faca toată treaba sa fie împuternicit cumva, habar nam,,,, as dori sa nu fiu de fata,,,,este posibil???
Răspunde
 06-02-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna seara. Doar in dosarele de divort este obligatoriu prezenta reclamantului. In restul dosarelor civile partile pot fi reprezentate prin avocati pe baza imputernicirii avocatiale. In dosarele penale situatia este un pic diferita, fiind in avantajul inculpatului sa fie prezent in fata instantei de judecata

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 07-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Sigur ca este posibil,mai putin in procesele de divort, unde potrivit art.921 NCPC Absenta reclamantului;"Daca la termenul de judecata ,in prima instanta ,reclamantul lipseste nejustificat si se infatiseaza numai paratul, cererea va fi respinsa ca nesustinuta."

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 07-02-2015
Vizitator
Buna ziua!!! Special pentru domnul avocat Balint Tunde,,, se poate sa ma ajutați cu niste informații daca fac poza la o hârtie care am primit-o ,,,, am mai luat legatura cu un avocat si mia zis ca nare rost sa merg mai departe,,,, o sa vedeți despre ce este vorba,,,, astept un raspuns si multumesc pt răspunsul anterior
Răspunde
 07-02-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
"Buna ziua....Special pentru Doamna Avocat Balint Tunde"- vroiati sa scrieti!!!!!! :) Faceti poza dupa documente si trimiteti-mi la adresa mea de e-mail: blnttunde@yahoo.com.Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.