|
08-02-2015 |
 | Hadjimina valentina lacramioara Vizitator |
| an 201o mam casatorit an cipru cu un cetatean cipriot,din aceasta casatorie avem o fetita care are acum 4 ani jumate.domnul,cand avea fetita 8 luni nea parasit spunand ca nu are bani sa ne antretina.nu am nici un ajutor din partea lui.antrebarea mea este ce as putea sa fac sa beneficiez de o pensie alimentara? | |
|
|
|
08-02-2015 |
| Din experienta va spun ca este foarte greu sa faceti un cetatean strain, sa-si achite obligatiile. Trebuie sa faceti actiune in instanta prin care sa solicitati custodia exclusiva-daca tatal este disparut din viata copilei si sa cereti sa fie obligat la plata pensiei alimentare. Daca stiti unde lucreaza, puteti prin instanta sa vedeti ce venituri are, in vederea stabilirii pensiei daca nu se stabileste pensia in functie de salariul minim pe economia tarii in care este acum...Cipru... | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
08-02-2015 |
| Dvs unde va aflati acum ? Ce stiti de tata? Mai sunteti casatoriti ? Casatoria a fost transcrisa in Romania ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-02-2015 |
| noi santem an brasov,romania de 2 ani de zile,traim din pensia mamei si ce mai cos eu pe acasa....tatal este an anglia lucreaza ca sofer pe tir.actele de casatorie si de nastere a fetitei le_am legalizat an romania. | |
|
|
|
08-02-2015 |
| Puteti formula actiune de obligare a tatalui la plata pensiei de intretinere, va dura sa se faca procedura cu strainatatea, va tb sa indicati locul de munca al tatalui sau ca instanta sa faca demersuri prin comisie rogatorie pt a afla veniturile cu care figureaza la fisc. Problema nu va fi sa castigati acest dosar ci sa reusiti sa executati sentinta si sa obtineti bani cuveniti pt cresterea si educarea copilului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-02-2015 |
| si asta cu executarea lui in strainatate, asa cum am mai spus este destul de dificil. un aspect la fel de importat ca pensia este si custodia exclusiva daca o obtineti, fiindca vine vremea sa fie necesar acordul tatalui in anumite decizii privind copilul si tata este de negasit :( | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
08-02-2015 |
| Av Gerber, este relativ cu durata citarii in strainatate, de exemplu procedura cu IRAK 7 saptamani la J4 | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
09-02-2015 |
| problema este ca nu avem banii necesari sa ne permitem un avocat an instanta....nu putem sa primim un avocat din oficiu?multumesc ptr sfaturi. | |
|
|
|
09-02-2015 |
| Puteti solicita la baroul din localitate un avocat care sa va redacteze actunea si sa va asiste/reprezinte sau va formulati singura actiunea si solicitati instantei acordarea autorului public judiciar sub forma unui avocat din oficiu. Pentru ca aceste cereri sa va fie admise trebuie sa indepliniti conditiile impuse de OUG 51/2008. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
23-10-2015 |
 | U.Liliana Vizitator |
| Buna ziua!Am avut o relatie din care a rezultat un copil...tatal copilului m-a parasit inainte sa nasc...nu s-a interesat de el nici in ziua de astazi.daca l-as da in judecata pt a.si recunoaste copilul ce drapturi ar avea el asupra copilului meu? | |
|
|
|
26-10-2015 |
| U.Liliana a scris pe 23-10-2015: Buna ziua!Am avut o relatie din care a rezultat un copil...tatal copilului m-a parasit inainte sa nasc...nu s-a interesat de el nici in ziua de astazi.daca l-as da in judecata pt a.si recunoaste copilul ce drapturi ar avea el asupra copilului meu? Daca va fi tata in acte va avea drepturi. Dreptul de a vizita copilul. E posibil sa nu va dea pensia si sa vina la copil. Se va face test Adn daca el nu va recunoaste copilul. va costa 2700 lei numai testul ADN. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |