Forum avocaţi > Civil

Fostul sot nu-mi permite accesul in locuinta unde inca sunt proprietara

09-02-2015
Vizitator
buna ziua.am divortat in oct 2014 de fostul sot,iar minorul rezultat casatoriei a fost stabilit cu domiciliul la mine,respectiv la domiciliul parintilor mei.in timpul casatoriei am cumparat impreuna un teren pe care am costruit un imobil.ne.am despartit innainte de a se pronunta divortul,eu parasind locuinta impreuna cu minorul din cauza certurilor,considerand ca ii va afecta copilaria.din momentul parasirii locuintei,fostul sot,nu mi-a mai permis accesul in locuinta,nici macar de a-mi lua anumite lucruri personale,cadouri(zestre)de la parintii mei.nu s-a introdus nici o cerere de a incepe procedura de partaj,pentru ca el locuieste acolo si nu se grabeste sa faca acest lucru,deoarece stie ca pe mine nu ma primeste.a schimbat ialele usilor,si ma ameninta mereu ca acolo nu calc.valoarea de impozitare a imobilului este mare,iar eu inca nu-mi permit sa platesc acea taxa de timbru,in conditiile in care am un salariu minim pe economie si un copil de crescut,pentru ca,pensia alimentara ar trebui sa fie in natura,asa intelegandu-ma cu fostul sot,dar acesta nerespectand,participand la cresterea minorului cu cateva dulciuri din cand in cand.ce trebuie sa fac?este corect ca el sa-mi interzica intrarea in locuinta pe care inca sunt proprietara?
Răspunde
 09-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu este firesc. trebuie sa faceti partajul iar prin ordonanta presedintiala sa-l obligati sa va lase sa va luati lucrurile.
nu este firesc nici ca el sa se achite fata de copil cu cateva dulciuri, de aceea sugerez sa-i faceti actiune de stabilire a pensiei alimentare, in bani, cf venitului sau.
nu ganditi ca nu aveti bani de taxa fiindca puteti face cerere de ajutor public judiciar in baza careia puteti obtine o reducere a taxei sau chiar o scutire

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns.dar eu pana nu introduc actiune de partaj si totodata pana nu se termina,nu exista alta posibilitate de a intra in casa?daca pe contractul de vanzare-cumparare e si numele meu.deci suntem in egala masura proprietari?
Răspunde
 20-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Trebuie sa cereti pe cale de ordonanta presedintiala care, este o procedura de urgenta sa vi sa permita accesul in apart.proprietate comuna.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.