|
11-02-2015 |
 | Ardei Vizitator |
| Buna ziua am fost dat in judecata de kruk cu un executor si instanta a respins cererea,datoria este din 2007 am platit datoria la zi prin chitanta si cei de la kruk au zis ca ar mai fi de plata ,ce se intimpla poate sa mai depuna executor inca o cerere dupa un an de zile ce instanta a respins. Complet: C22-ÎNCUVIINTARI EXECUTARI SILITE Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea Document: Încheiere - de executare silită 10.03.2014 | |
|
|
|
11-02-2015 |
| Doar daca,mai sunt de plata alte sume decat cele ptr.care s-a respins cererea de incuviintarea executarii silite.Oricum depinde din ce data sunt sumele pretins a fi ramas de plata,este posibil sa fi intervenit prescriptia de 3 ani. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
11-02-2015 |
 | Ardei Vizitator |
| Buna ziua am fost dat in judecata de kruk cu un executor si instanta a respins cererea,datoria este din 2007 am platit datoria la zi prin chitanta si cei de la kruk au zis ca ar mai fi de plata ,ce se intimpla poate sa mai depuna executor inca o cerere dupa un an de zile ce instanta a respins. Complet: C22-ÎNCUVIINTARI EXECUTARI SILITE Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea Document: Încheiere - de executare silită 10.03.2014 Dar in baza de date la birou de credit nu apar cu nici o datorie la nici o banca am depus cere si imi spune DESPRE PERSOANA VIZATĂ NU EXISTĂ INFORMAŢIE ÎNSCRISĂ LA BIROUL DE CREDIT. si am sunat zile astea la executor si a zis ca r vrea sa depuna o alta cerere in instanta si a inceput sa rada ca i-am explicat ca in baza de date nu apar cu nici un credit | |
|
|
|
11-02-2015 |
 | Av.Stoian Bucuresti 0723746892 avocatstoian@yahoo.com
|
| Kruk nu este o institutie de credit astfel ca nu au legatura cu biroul de credite. In masura in care va fi demarata o executare silita impotriva dvs. aveti posibilitatea sa solicitati anularea actelor de executare prin intermediul contestatiei la executare, in cadrul careia veti invoca faptul ca debitul ce face obiectul executarii a fost stins prin plata de care ati facut vorbire. | |
|
|
|
11-02-2015 |
| KRUK nici nu are dreptul la recuperari creante... | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
13-02-2015 |
| Ba da, are dreptul pt ca si-au modificat obiectul de activitate in cursul anului 2013. Discutia este doar daca au dreptul sa perceapa dobanzi asemenea banciilor nefiind institutie de credit sau doar contravaloarea debitului preluat. Oricum aceste discutii nu pot fi rezolvate decat in fata instantei pe calea contestatiei la executare care sa vizeze si o contestatie la titlu. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
13-02-2015 |
| Conform art.623.Organul de executare NCPC"Executarea silita a oricarui titlu executoriu ,cu exceptia celor care au ca obiect venituri datorate bugetului general consolidat sau bugetul Comunitatii Europene a Energiei Atomice,se realizeaza numai de catre executorul judecatoresc,chiar daca prin legi speciale se dispune altfel."Ca atare, fata de aceasta prevedere expresa si imperativa,mi-e greu d.p.v.j. sa inteleg cum Kruk ar avea atributii de executare silita a titlurilor executorii,poate doar atributii exclusiv de colecatare,fara executare,in ce privesc atributiile de actualizare a valorii obligatiilor principale stabilite in bani, acestea apartin executorului judecatoresc.Art.628(3)NCPC.Pe de alta parte,daca titlul executoriu nu cuprinde dobabzi, penalitati sau alte sume,insa ele se cuvin de drept creditorului,potrivit .1.535.NCC sau altor legi speciale,acestea se vor stabili de catre instanta de executare la cererea creditorului,fara a fi necesara investirea cu formula executorie,Art.628(4)NCPC,astfel ca,KRUK nu poate cere direct dobanzi sau penalitati. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
15-02-2015 |
 | Ardei Vizitator |
| Va multumesc pt raspunsuri , sper sa nu mai depuna inca o cerere daca a fost respinsa cererea de instanta si dupa un an de zile sa depuna o alta cerere.curios ei spun ca am fost dator la bcr dar la birou de credit nu apar cu nici o restanta in acest birou | |
|
|
|
17-02-2015 |
 | Aura ciobanu Vizitator |
| Bună seara, am o executare silita pentru un credit nevoi personale de 5 .000 euro .Nu am nicio proprietate sau bun pe numele meu. Creditul a fost luat cu buletinul și cu o factura de curent cu adresa părinților . Cum poate sa i afecteze pe părinți în cazul acesta.Mulțumesc mult .. | |
|
|
|
17-02-2015 |
| nu au cum fiindca daca dvs ati luat creditul , numai dvs ati putea fi executata si daca nu aveti bunuri, nu au ce sa va faca | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
17-02-2015 |
 | Aura ciobanu Vizitator |
| |
|
|
|
|