in 13 08 2013 am fost sanctionat abuziv, cu desfacerea disciplinara a contractului de munca (C.I.V.) I 20 11 2014 tribunalul prahova dispune: anuleaza sanctiunea de incetare a C.I.V..Dispune reintegrarea pe functia detinuta anterior concedierii. obliga intimata la plata drepturilor salarialala aferente perioadei cuprinse intre desfacerea C.I.V. si reintegrarea efectiva , achitata efectiv si integral. intrebarile mele sunt: viramentele catre, cas, cass, somaj, impozit, trebuie a se face ca si cum ar fi fost cotizatii lunare ( aferente per 09. 2013- 02 2015) sau ca un salariu marit in luna 02 2015? carei institutii ma pot adresa pentru rezolvare aproblemei, pentru ca in per 09 2013- 02 2015 la cas nu figurez ca fiind angajat, deci se pierde vechimea, somaj nu apare cotizatie deci nu pot beneficia de somaj in caz de restructurare a postului, concediu de odihna nu primesc pentru ca sunt catalogat ca fiind un nou angajat concediu medical nu poate fii platit pentru ca nu exista cotizatia din urma. Faptul ca banii vor fii primiti esalonat, cf.oug nr.103/14.11.2013 art. 21,respectiv faptul ca banii vor fii primiti ca un salariu mai mare pe luna 02 2015, ca nu pot beneficia de asig de sanatate , ca un eventual concediu medical nu poate fii platit de unitate, sun informatii primite de la contabilul unitatii angajatoare. Fapt desptre care nici eu si nici dna contabil nu suntem siguri ca este corect. |
|