Forum avocaţi > Civil

Acuzatii pe nedrept de minciuna si hartuire

17-02-2015
Vizitator
Am facut o sesizare la asociatia de proprietari cum ca in mod periodic suntem deranjati de zgomotele produse de locatarii de deasupra apartamentului nostru in orice ora din zi , intrucat am incercat sa rezolvam problema in mod amiabil cu acestia dar ni s-a trantit usa in nas.

In urma acesteia, dansii au facut o notificare la asociatie in care nu recunosc nimic din sesizarea noastra si afirma urmatoarele : ""...numita Onet Gabriela , ne hartuieste de fiecare data cand vin copii la noi , cu acuzatii mincinoase.""

Mentionez ca in sesizarea noastra nici nu s-a pronuntat cuvantul ""copii"".

Ce as putea face in acest caz pentru ca eu nici macar nu am schimbat o vorba cu dansii si ma acuza pe nedrept de hartuire si acuzatii mincinoase.

Va multumesc.
Răspunde
 17-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
adresati-va politiei, nu asociatiei. chemati politia fara sa-i anuntati ca sa ii prinda daca fac galagie in orele in care trebuie pastrata linistea

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-04-2024
Vizitator
Buna Ziua. Am avut o colega de lucru care ma hartuia intru-na:Ca de ce nu ma duc cu ea cu masina , ca de ce nu o bag in seama , ca de ce nu vorbesc cu ea , si i-am spus de atatea ori ca nu ma duc cu ea cu masina ,i-am spus de atatea ori sa ma lase in pace si tot nu inceta cu insistentele ei si tot nu intelegea(si ea imi spunea stiu ca vrei sa scapi de mine , dar tot venea la mine) .Ma gandeam sa o denunt la politie dar mi era frica sa o denunt ca imi pierd locul de munca si tot acolo am ajuns (directoarea stia de chestia asta si seful de echipa sa dus chiar la ea sa i spuna ca de ce nu ma duc cu ea cu masina si ca nu vreau sa vorbesc cu ea pentru a -i face sa ma lamureasca (seful de schimb era prieten cu ea era clar) Seful ma hartuia moral , nu aveam voie sa imi exprim punctul de vedere intoarcea cuvintele pentru a ma zapaci pentru a nu a imi scadea increderea in mine , si sa nu imi mai pot sa imi sustin punctul de vedere ( striga la mine , nu imi dadea niciodata dreptate , imi vorbea urat ma jignea ) efect am fost hartuit si acum vor sa puna vina toata pe mine )concediat pe motive nelegale!
Vreau sa fac o plangere penala angajatorului
pentru minciuni santaj fals in acte , hartuiri in convocarile la care ma cheama?! Si vrea sa intoarca totul impotriva pentru a iesi el curat! ( dupa ce ca ea stia de toata chestia asta)Si zice ca cheama politia! Adica nu vrea sa ma mai primeasca la munca si ea i imi trimite multe convocari ca de ce nu ma prezint la munca si dupa daca ma prezint zice ca cheama politia pentru a ma intimda si a ma hartui.Pe directoare am inregistrat-o ca stia de colega asta ( si imi zice stii tu asa suntem noi femeile ca noi primim un refuz mai greu , asa si ce vina am eu la chestia asta )Am inregistrat-o si ca nu vor sa ma primeasca la munca si ca m-am prezentat in data de si nu am fost primit la locul de munca.Odata ce eu nu vreau sa imi dau demisia am dreptul sa ma duc acolo cand vreau si am dreptul sa cer explicatii la minciunile aduse mie ca eu vreau sa ma prezint la locul de munca dar ei nu ma primesc!! Acum ar trebui sa ma prezint in 25 si sigur ca iar ma obliga sa imi semnez demisia ( eu oricum nu semnez nimic , ca astept sa contestez in instanta , si iar imi zice ca pleaca ca chem politia pentru a ma intimida ).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.