Forum avocaţi > Civil

Fratele refuza succesiunea

20-02-2015
Vizitator
Cind eu SERBAN GHEORGHE aveam citeva saptamini de la nasere,tatal meu a murit. Dupa citiva ani mama se casatoreste cu numitul RADU ANGHEL.MENTIONEZ: Eu SERBAN GHEORGHE nu am fost infiat de sotul mamei RADU ANGHEL. .In urma casatoriei lor a rezultat un copil pe nume RADU ION. Inainte de casatoria cu numitul RADU ANGHEL mama a avut mostenire dela
parintii ei 5000 m patrati teren arabil. A venit colectivizarea si le-au luat terenul. Mentionez ca si RADU ANGHEL a fost in aceeasi situatie
Dupa revolutie ambilor soti li s-au dat inapoi mostenirile luate inainte.
Dupa aproximativ 3-4 ani primaria BUCOV JUD PRAHOVA I-a obligat sa-si faca ACTUL DE PROPRIETATE pe suprafetele primite.
In cazul mamei si al sotului s-a prezentat sotul RADU ANGHEL, astfel PROPIETATEA Mamei a fost trecuta NUMAI pe un singur nume al sotului RADU ANGHEL,la fel s-a intimplat si in cazul mostenirii lui RADU ANGHEL.
Mentionez: Ambele contracte de proprietar pe numele RADU ANGHEL sint separate unul de celalalt.
In urma cu aproximativ 6 ani RADU ANGHEL decedeaza .Mama n-ea cheama pentru a face succesiunea dupa deces,
,asa cum a avut loc discutia intre ambi parinti si copii ,inainte de decesul lui RADU ANGHEL.
In situatia aratata mai sus,fratele pe nume RADU Ion a refuzat de fiecare data motivind ca o va ;FACE dupa decesul mamei.
Mama refuza aceasta optiune a fratelui meu,stiind ca eu SERBAN GHEORGHE nefiind INFIAT de sotul mamei nu mai pot beneficia de mostenire in situatia sus amintita. Mentionez ca mama a inplinit virsta de 87ani.

IINTREBARE: Ce cale de urmat as avea in cazul de fata. Cu multe multumiri astept raspunsul D-voastra

In caz favorabil a-si dori sa contactez cabinetul D-voastra
Răspunde
 20-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Nu puteti mosteni pe Radu Anghel daca nu v-a infiat,deoarece nu sunteti rude,il puteati mosteni pe tatal dvs.biologic,sau pe mama dvs.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.