Forum avocaţi > Civil

Doua popriri pe salariu - una pt credit si una pt card

26-02-2015
Vizitator
Buna ziua.
Sunt din galati am o problema si o rugaminte la dumneavoastra.
In urma cu 6 ani am facut un imprumut la o banca cunoscuta in valoare de 3000 ron si mi sa oferit si un card de cumparaturi in valoare de 1000 ron, aveam o rata de 150 ron pe luna rata fixa in lei...la sfarsitul contractului mai exact cu 4 luni pana la sfarsit, primeam prin posta rata mea dar nu era aceia era una mai mare si ultimile luni tot crestea rata, am fost la banca sa ma interesez de ce rata mea sa marit...si am primit un raspuns ca sau facut modificari si pt ma multe detalii sa sun la bucuresti, mentionez ca modificarile sau facut fara ca eu sa fiu anuntat telefonic sau postal, am refuzat sa platesc ultimile 4 lunii, iar ei mau bagat in dosarul ca rau platnic, dupa care mau sunat cei de la recuparari si miau spus ca in timp de 5 ani au intrat penalitati si intarzierii in valoare de 4800 ron. A trecut timpul iar eu am fost dat in judecata...mau cautat si mau gasit la firma unde lucrez acum si mia sa pus doua popriri pe salariu...una pt credit si una pt card ambele de 60% una de 30 si cealata la fel de catre doamna judecator PLACINTA ADINA MARIA, mentionez ca am un salariu de 850 ron din care mi se retrage 50% din salariu, sotia nu lucreaza si am un copil minor in intretinere, vi se pare corect...ce as putea sa fac in situatia asta.
P.S. am sunat la biroul doamnei Placinta si mi sa spus ca asta este legea...si daca vreau sa mi se mai putin din salariu sa fac o declaratie si sa o trimit prin fax la biroul doamnei judecator si sa spun situatia mea si insperanta ca cei de la recuperari vor intelege si mi se va opri mai putin. Va rog sa ma ajutati....va multumesc.
Răspunde
 26-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Conf.art.728(2)NCPC"Daca sunt mai multe urmariri aupra aceleiasi sume,urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului,indiferent de natura creantelor,in afara de cazul cand legea dispune altfel."Astfel ca,hoatarea instantei este legala si temeinica.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.