Forum avocaţi > Civil

Somatie de executare silita cu termen de 1 zi

14-04-2013
Vizitator
Va rog sa-mi oferiti un sfat in 2007 am facut un credit la banca romaneasca am platit pana in 2010 decembrie cand din cauza taierilor salariale,luarea tichetelor de masa nu am reusit sa-l mai platim mai bine zis sa le platim ,mai am unul cam in aceeasi situatie.Nu am mai primit niciun fel de instiintare de vreun an jumatateiar ieri a aparut somatia de executare silita in care apare o suma mai mare decat cea contractata plus ca arata de parca 3 ani nu as fi platit nimic,am fost atunci la inceput la ei sa fac o reesalonare ceva dar au spus ca nu se poate.ce as putea sa fac vreau sa platesc dar nu suma pretinsa nici la firma Coface.Cat poate executorul sa-mi puna proprire pe salariul din care mi se trage o rata+un car,am un copil minor si unul la facultate,sau daca pot cumva sa faccu banca o intelegere de plata ceva.Am intrat pe diverse site-ri si sunt fel de fel de pareri unele mai curioase decat altele spuneti-mi ar trebui sa fac o cerere de suspendare a executarii,sa-mi iau un avocat?Va rog mult sa-mi dati un sfat daca stiti cazuri sau ceva de genul asta.
Va multumesc mult
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.