Forum avocaţi > Civil

Accident auto!ajutor!sunt disperat!mulțumesc!

26-02-2015

Buna ziua.in data de 28 11 2014,eram cu un prieten in masina.eu eram soferul,el statea in spate,in partea dreapta.am avut o cearta.i-am spus ca il duc la politie. atunci el mi-a zis ca se da jos din masina In timpul mersului. Aveam o masina in spate,nu puteam oprii chiar acolo. Am incetinit sa pot oprii,dar pana sa opresc,a deschis usa la masina si sa dat jos. Nu aveam viteza,doar in jur de 10 km /h.ideea ii ca s-a lovit la piciorul drept.roata din spate dreapta,l-a calcat pe jumate piciorul. Nu i-a trecut peste picior. Masina din spatele meu s-a dus in continuare.nu s-a oprit.mai era cineva pe strada care isi plimba cainele.nu stiu ce a vazut aceea persoana.dar prietenul meu i-a zis ca l-am lovit cu masina.dupa ce a plecat si aceea persoana,s-a linistit si prietenul meu si am facut o constatare amiabila de accidentde la rca) in care am scris exact ce s-a intamplat si ca el nu are nici o pretentie de la mine. Am semnat amandoi. A fost facuta intelegerea in 2 exemplare. Ideea ii ca de atunci ma santajeaza ca merge la politie daca nu ii fac pe plac. intrebarea ii ca daca merge acuma la politie,mi-a zis ca nu recunoaste ceea ce s-a intamplat,si le spune celor de la politie ca l-am lovit cu masina,ce se poate intampla?ce pot sa patesc?nu mai suport sa ma santajeze in fiecare zi. Eu daca m-as duce la politie cu intelegerea pe care am facut-o?pot sa ii pun capat?ce ii de facut?va rog ajutati-ma!sunt disperat!
Răspunde
 02-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
poate dumnealui a avut o tentativa de sinucidere, asta nu inseamna ca dvs sa raspundeti penal pt prostiile amicului dvs. eu cred ca este in deplinatatea facultatilor menrtale sau poate necesita o expertiza psihiatrica. ce om normal coboara din masina in mers sau din tren in mers? inseamna ca dumnealui nu este apt psihic sa anticipeze actiunele pe care le intreprinde???

Inducerea în eroare a organelor judiciare

Art. 268. - (1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(3) Nu se pedepseşte persoana care a săvârşit inducerea în eroare a organelor judiciare, dacă declară, înainte de reţinerea, arestarea sau de punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celui faţă de care s-a făcut denunţul sau plângerea ori s-au produs probele, că denunţul, plângerea sau probele sunt nereale.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-03-2015

Mulțumesc pentru răspuns.as vrea sa stiu cum pot sa ii pun capăt?ce pot sa fac sa nu ma mai șantajeze?
Răspunde
 02-03-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Puteti face plangere la politie ptr.infractiunea de santaj prev.si pedepsita de art.207 NCP.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 02-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
pt santaj doar daca va santajeaza...
f multi spun daca nu imi achiti suma de...ca daune....iti fac plangere penala..(actiunea se pune in miscare la pl prealabila a lui.)

ca sa inceteze, sugerati-i ca ii veti face dvs plangere penala daca indrazneste sa minta cu privire la intentia lui de sinucidere dand vina pe dvs. nu pot crede ca un om normal intreg la cap, decide de bunavoie sa coboare din mersul autoturismului

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Viorel 92 tocmai asta spune ca,il santajeaza ca merge la politie...etc

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.