Forum avocaţi > Civil

Autoritate tutelara minori

01-03-2015
Vizitator
Am divortat in 2012 ,copii minori respectiv 10 si 6 Ani fetita si baiat,prin intelegere cu fostul sot au ramas in tara eu stabilindu-ma in Germania.Autoritatea Comuna asupra minorilor,cu dreptul de ai lua in strainatate in vacante .Dupa divort ne-am inteles printr-o tranzactie judiciara clara sa nw exercitam in comun indatoririle de parinti,dar asta nu s-a mai intamplt.Fostul meu sot imi interzice contactul cu copii mei vb fff rar cu ei si doar cu insistente mari.Nu i-am luat niciodata la mine el nefiind de acord sa semneze iesirea din tarq pe o perioada determinata.am deschis proces pt asta ,dar este fff greu.Mentionez ca tatal nu se ocupa de copii ci mama acestuia care este bolnava si in varsta.ce sanse am sa imi iau copii sa locuiasca cu mine? va multumesc
Răspunde
 01-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna seara. Trebuie sa mergeti cu dosarul inainte, ca si procedura, dureaza destul de mult. In cadrul dosarului se v-a efectua ancheta la ambele domicilii al fostilor soti, minorii care au implinit varsta de 10 ani trebuie sa fie audiati de instanta de judecata. Pe baza probatoriului administrat in cauza, instanta de judecata va decide. Daca nu traiti in tara, va recomand sa va angajati un avocat, care sa urmareasca dosarul, sa se prezinte la termenele de judecata, sa va reprezinte interesele.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.