Forum avocaţi > Civil

Credit la o societate

03-03-2015
Vizitator
Bună seara mă numesc gheorghe in 2014 am deschis o societate comerciala care se ocupa cu reciclare deșeurilor după o perioada de lucru banca miau bagat pe gat o linie de credit in valoare de 25000 ron cu condiția ca eu sa plătesc 250 de roni lunar in perioada cat a mers societate am plătit dar după ce a falimentat nu am mai avut bani sa plătesc .După o perioada de timp miau trimis acasă de la lichidator ca am de plătit 33000 roni am mai plătit ceva vreo 2500 roni iar acum mia venit o scrisoare prin care mau anunțat că miau pus sechestru pe imobil dacanu le plătesc suma de 40700 roni un imobil care numi aparține rog răspuns Mulțumesc
Răspunde
 06-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cum adica au pus sechestru pe un imobil care nu va apartine ? Al cui este imobilul ?

Daca apreciati ca in cauza sunt nereguli, aveti la dispozitie contestatia la executare.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2015
Vizitator
Buna ziua...va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un sfat..In 2007 miam achizitionat de la Altex ;un frigider ,un aragaz si o hota in val de 2000 lei incheiat cu B.C.RUI SA FAC URGENT... VA MUL ,AM INTREBARECE MI SE POATE EXECUTA? SI CE AR TREB -am platit vreo 2 ani aproape ,intre timp divortand plecand in Irlanda cu cei doi copii ai mei.Am lasat plata mamei in continuare ,ea platind un timp...nu am ajun s sa finalizez
M-am reintors in tara,mi-am extirpat rinichiul drept intre timp si nu am mai platit uitand ...De doi ani m-au agasat cu telefoane firmapreluata de banca EOS KSI ROMANIA S.R.L care in final mi-au cerut 4000 lei doar cu ddobanzi mai mult.intre timp mi-am achizitionat un apart anul acesta la inceput ,priminda mama niste bani de la retrocedari pamant.acum in februarie m-am trezit cu o Incheiere Civila a jude atoriei Medias unde stau ,o executare silita la adresa ce o am pe buletin si nu stau acolo...VA ROG
Răspunde
 12-03-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Executarea silita se intinde asupra veniturilor, bunurilor mobile si imobile pana la achitarea integrala a debitului plus dobanzi.Puteti formula contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.