Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Cum se imparte un teren intre 4 nepoti, de la o bunica decedata ai carei 2 copii sint decedati si ei

08-03-2015
Vizitator
Pina in anul 1994 bunica mea a avut pe acte si in posesie 956mp in Craiova.In anul 1994 dupa un proces a cistigat cei 588 mp expropriati de comunisti si care se aflau liberi ,plini de balarii in curtea unei gradinite si in continuarea terenului de 956mp ai ei In anul 1995 bunica i-a vindut tatalui meu jumtate din cei 956mp(477mp) si pe ceilalti 477mp i-a facut donatie cu clauza de ingrijire copilului matusei mele( ea avea scizofrenie), respectiv varului nostru. .Primaria Craiova a refuzat sa ne puna in posesie chiar daca am facut 50 cereri si alte 2 procese. Acum au 3 dosare la DNA si Primaria ne intreaba unde am tinut actul ascuns pina acum chiar daca in toate actele apar 1542mp? Acum vor sa recunasca proprietatea .Cei 2 copii decedati ai bunicii au: 3 copii tatal meu si 1 copil matusa mea, sintem 4 nepoti.Bunicii mei au ramas in viata cu doar cei 588 mp cistigati prin HOTARIRE IREVOCABILA SI DEFINITIVA... dar care erau virtuali doar pe acte.Terenul se afla in continuarea curtilor noastre in spatele caselor.
1. CUM SE IMPART CEI 588MP RAMASI PE ACTE SI 21 DE ANI NU NE-AU PUS IN POSESIE , AVIND BUNICII SI COPII BUNICILOR DECEDATI?N-AU LASAT NICI UN ACT NICI PT CA AU DAT TOT IN TIMPUL VIETII MINUS CEI 588MP?
2. aVEM ALTI 1300MP IN GR.BOTANICA CRAIOVA SI NE-AU TRECUT LA LEGEA DIN 2017 PT DESPAGUBIRI BANESTI.ACESTI 1300MP CUM SE IMPART INTRE CEI 4 NEPOTI( 3 DE LA TATA SI 1 DE LA MATUSA)?
vA ROG SA MA AJUTATI DEOARECE NU SINTEM IN TARA SI NU AVEM POSIBILITATE SA VENIM PT CA SINTEM FARA SERVICI SI SAPT .VIITOARE TREBUIE SA FACEM CADASTRU SI SA STABILIM TERENUL!
vA MULTUMIM!
Răspunde
 10-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cei 4 veri vin la mostenire in locul parintilor decedati. nu se imparte la 4, ci la 2, adica cei 3 copii ai tatalui dvs impart intre ei cota de 1/2 din mostenire iar copilul matusii culege cealalta jumatate 1/2.
cei doi frati decedati, ar fi mostenit cote egale...acum vin copii la mostenire in locul defunctilor parinti si se mentin aceleasi cote indiferent de cati copii a avut fiecare frate

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.