Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Cum sa beneficiem noi nepotii de despagubiri banesti( pamint expropriat) de pe urma unui Certficat?

08-03-2015
Vizitator
Bunica mea este trecuta pe un Certificat de Mostenitor pe un teren de 620 mp in aproprierea Garii Craiova( e statie de autobuz pe el ) impreuna cu cei 2 frati ai ei .Noi n-am fost in tara cind s-a dat legea si matusile ne-au spus ca s-au dus la Primaria Craiova si-au cerut despagubiri banesti, zicindu-ne noua la cei 4 nepoti ca ne-au trecut si pe noi cum era legal.Apoi au venit la mama mea si la matusa mea schizofrenica atunci si au incercat sa le covinga sa semneze , ca renuntam la terenul ce ni-i se cuvine pt ca noi mai avem terenuri de recuperat si ele n-au atitea. N-au semnat si am aflat ca au facut actele doar pe numele lor ca noi nepotii nu eram in tara. Am facut cerere anl trecut cnd a iesit legea cu despagubirile din 2017 dar nu stim daca nu e tirziu!
1. Cum sa ne trecem la despagubiri banesti pt ca bunica are cota parte la acest teren?
2. Sintem pe alt titlu de proprietete din comuna Garbovat -Mehedinti de 10 hectre padure. De la revolutie unchii nostrii au refuza sa ne dea un lemn chiar daca aveau cot de taiat in fiecare an. Mi-au raspuns de la Primarie ca bunicul e trecut pe titlu si doar sa ne separam. Ne e frica sa ne ducem la poarta ca sa nu ne dea in cap. Bunicul n-a luat nimic de la casa paminteasca si frtele din Chitla a renuntat pt cel de la Garbovat. Vrem sa iesim din titlu si sa fim proprieteri dupa ce s-au flosit ei 25 de ani de padure...daca mai ramas ceva.
Va multumim !
Răspunde
 10-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca in cereri v-au trecut si pe dvs, in titlu trebuie sa fiti cuprinsi si dvs daca nu lamuriti situatia cu primaria.

faceti iesirea din indiviziune in instanta si cu probe cereti partea ce vi se cuvine din exploatarea padurilor.

***datoriile unchiilor fata de dvs, mai vechi de 3 ani sunt prescrise

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.