Forum avocaţi > Civil

LOcuinta anl

11-03-2015
Vizitator
Am o problema cu care ma confrunt cu privire la locuinta anl in care stau si imi pun speranta k ma puteti ajuta. MAma mea a decedat pe 28 ianuarie si fiind singurul mostenitor, mi.a ramas mie garsoniera in care locuia. LA acea data detinea aceasta gars comfort 3, nu stiu cum sa procedez si ma intreb daca in urma acestei garsoniere care imi revine de drept eu pot pierde locuinta anl. Specific ca sunt divortata si am doi copii, o fata de 23 de ani si un baiat de 13 si o nepotica de 11 luni. Toti 4 locuim in locuinta anl de 3 camere. VA rog indrumati.ma deoarece e imposibil de locuit in acea garsoniera cu totii dar ma tem k si pot pierde locuinta anl. Ce e de facut?
Răspunde
 04-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
In mod normal nu ar trebiu sa pierdeti ap pt ca atribuirea lui s-a facut la conditiile care au fost. Ar trbui sa va vad actul de la ANI ca sa vad ce clauze are pt a va da un sfat competent.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Contractele de închiriere ale unui imobil ANL sunt pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii dacă sunt îndeplinite condițiile legale . După expirarea termenului, în eventualitatea în care mai solicitati prelungirea contractului, cunoașteți ca, va trebui să dați o declarație notariala cum ca, nu dețineți în proprietate alte imobile, declaratie ce constituie o condiție obligatorie la întocmirea dosarului. Iar, falsul în declarație constituie infracțiune.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.