|
12-03-2015 |
 | MIHAELA MIHAELA Vizitator |
| buna ziua . masa succesorala se compune din bunurile X, Y si pasiv ( cheltuieli de inmormantare ). la primul termen se incheie TRANZACTIE pe bunurile X si Y. In finalul tranzactiei se specifica > in urma intelegerii dintre noi dorim stingerea litigiului si nu mai avem nici o pretentie . INTREBARE - se pot ridica pretentii asupra pasivului sus mentionat , dar deschizand alt dosar ? multumesc antiucipat. | |
|
|
|
12-03-2015 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| prin tranzactie se presupune ca au fost rezolvate toate problemele situatiei litigioase.In cazul Dv inrega masa succesorala care se compune si din activ si din pasiv |
| |
|
|
|
12-03-2015 |
| Daca s-a mentionat expres ca partile nu mai au nicio pretentie reciproca consider ca sansele de castig in eventualitatea unui nou dosar care sa priveasca doar pasivul sunt foarte mici. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-03-2015 |
| in cel de-al doilea dosar a adus la masa partajabila acest pasiv despre care v-am scris ( a fost cuprins si in primul dosar incheiat prin tranzactie cu promisiunea de a nu mai avea alte pretentii ) , dar a adus pt partajare si un depozit tinut ascuns la primul partaj crezand ca-l va scoate dupa emiterea hotararii , lucru care nu s-a putut. va multumesc pt ajutor . | |
|
|
|
06-04-2015 |
| doamna avocat , instanta doreste sa o luam de la capat , cred ca si-a dat seama ca am fost inselata prin tranzactie . intrebari 1- poate dispune anularea hotararii in care am semnat tranzactia fara sa ne intrebe daca dorim acest lucru ? 2- daca sotia decedatului a tinut ascuns un depozit bancar nedeclarandu-l in masa succesorala ce articol sa invoc pt decaderea din drepturi pt acel depozit ? va multumesc anticipat. | |
|
|
|
06-04-2015 |
| Instanta nu isi poate dori ceva ci este supusa principiului disponibilitatii, fiind obligata sa solutioneze cauza in limitele investirii de catre partea reclamanta. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
05-05-2015 |
| Doamna avocat cu toate ca s-a mentionat in josul tranzactiei ca dorim stingerea litigiului si nu mai avem nici un fel de pretentii , instanta a hotarat in noul dosar ca se va impartii acel pasiv in cote legale . A precizat ca pasivul nu se afla inclus in tranzactie deci nu a fost transat . Nu s-a tinut cont de mentiunea {nu mai avem pretentii . Ce ma sfatuiti in acest caz ? multumesc pt tot ajutorul. | |
|
|
|
15-05-2015 |
| BUNA ZIUA ,doamna avocat din pacate s-a permis partajarea pasivului. Am vazut pe portal ce s-a hotarat la ultima sedinta . Nu inteleg cum nimeni nu ma poate invata cum sa scot adevarul la iveala . am invocat reaua credinta , am invocat faptul ca i-am lasat jumate apartament ,jumate masina in schimbul a 4000 ron , toate au fost invocate in zadar . Invatati-ma pt apel ce pot sa invoc pt ca nu se poate ca in tarisoara noastra intentiile viclene si reaua credinta sa nu poata fi observate de instanta.Am lasat toata partea mea de mostenire in schimbul a 4000 ron , iar acum sant obligata in alt dosar separat sa suport cheltuielile de inmormantare efectuate de partea litigianta. Nu am crezut o clipa asa ceva .VA MULTUMESC ANTICIPAT. | |
|
|
|
08-06-2015 |
| Domnule avocat spre marea mea surprindere instanta actuala a hotarat partajarea acelui pasiv din primul dosar acum in cel deal doilea dosar. Practic nu a tinut cont de sintagma - NU MAI AVEM NICI O PRETENTIE SI DORIM STINGEREA LITIGIULUI , LITIGIU FINALIZAT CU SEMNAREA UNEI TRANZACTII. Mai mult decat atat am aratat instantei ca sant nereale acele cheltuieli , fiind facute peste termenele de pomenire , altele au fost facute in luni in care nu a avut loc nici o pomenire , o factura falsa deoarece firma care a emis-o este radiata din 2006 , etc. Cu toate astea nu s-a tinut cont de nimic din cele relatate de mine si ma obliga sa suport aceste cheltuiei . Cum pot oare sa ma mai apar ? cCe ati face in locul meu . Ce articol sa invoc in acest sens ? Multumesc anticipat. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |