Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Un coleg de la servici mi-a cerut tel sa sune pe cineva si nu mai mi la dat

12-03-2015
Vizitator
Buna seara. Asa cum am sp mai sus, un coleg mi-a cerut tel (Iphone 5S Gold)sa sune pe cineva si a fugit cu el si mi-a spus sa mi-l aduce la munca a doua zi. Si el nu a mai venit a doua zi la munca spunandu-mi ca la batut cineva si ia luat si tel meu si pe al lui. Si ca face rost de alt tel nou si mi-l afuce. asta fiind o minciuna. (si neavand martori in momentul respectiv.)dar nu a facut-o nici pana acum. el a recunoscut de fata cu colegi ca tel meu era la el. Apoi am ajuns si la directoare si el a recunoscut cu greu in fata dansei ca tel meu nu mai mi la dat . Dar directoare a sp ca nu se baga si sa ne intelegem intre noi.Eu am fost la politie sa fac plangere. El a spus la colegi ca mi-a vandut tel pt ca il bateau unii la care avea datori. Si am cazut de acord sa dea scris de fata cu colegii ca o sa imi dea banii sau tel inapoi. Insa el nu a dat nimic si am mers la poliţie, si cu declaratia lui scrisa. As vrea sa stiu ce sanse exista ca sa recuperez banii. ? Eu am avut si o relatie de prietenie cu el si el a sp acest lucru la politie. Care sunt sansele sa imi dea bani in situatia asta sau cum as putea proceda ?Va multumesc f mult o seara placuta
Răspunde
 14-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
plangere penala pt abuz de incredere si va constituiti si parte civila cu valoarea telefonului

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.