|
17-03-2015 |
 | Bogdan Vizitator |
| buna seara, am primit o scrisoare din partea EOS KSI prin care sunt notificat ca daca nu platesc debitul de 682ron pentru o creanta care le-a fost cedata de Orange SA(nu stiu cand si nu stiu sa fi avut un debit cu Orange,am avut un abonament prin 2000 sau 2001,dar nu-mi amintesc sa fi fost dator lor),firma EOS KSI "intentioneaza sa apeleze la institutiile statului pentru ca acestea sa va poata determina sa achitati suma datorata" ! si apoi "anexat prezentei gasiti cererea de executare silita pe care intentionam s-o trasmitem executorului judecatoresc" totul semnat de d.na avocat Liliana Preda,in numele EOS KSi. Anexat acestei scrisorii-notificare este o cerere "catre Biroul executorului judecatoresc", prin care se cere"solicitam punerea in executare a titlului executoriu ce are la baza contractul de servicii....". Ce ar trebui sa fac? sunt acestea practici de intimidare sa fii facut sa platesti datorii de care nu stii,si daca ar fi asa,din 2001 pana azi,de ce nu am fost chemat in instanta,la tribunal?nu se prescrie datoria dupa trei ani? In urma cu catva ani m-a sunat o d.na si mi-a cerut sa platesc o suma(tot de la EOSKSI si tot pe aceeasi prblema-un debit catre Orange) ,nu mai stiu cat...atunci i-am cerut sa-mi probeze pe ce baza imi cere banii,dar nu am primit nici un raspuns in afara de " avem toate documentele si facturile" cu stima Bogdan Hurlui | |
|
|
|
18-03-2015 |
 | Balint Tunde Brasov 0726108064 blnttunde@yahoo.com
|
| Daca din 2000 / 2001 si pana in prezent nu ati primit nici o alta somatie, notificare, cerere prin care sa se ceara sa platiti suma de .... reprezentand, eventual atasat o copie dupa contractul de telefonie, factura, dpdv legal solicitarea firmei de recuperari credite este prescrisa, operand prescrisptia de 5 ani. | Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov Tel. 0726-108064 E-mail: blnttunde@yahoo.com | |
|
|
|
18-03-2015 |
 | Av. Gabriela Bejan Vizitator |
| In situatia in care stiti ca nu aveti nicio datorie la Orange si aveti toate facturile achitate la zi consider ca nu trebuie sa va faceti griji. Mai mult decat atat, chiar daca ati fi avut o astfel de creanta, aceasta s-a prescris avand in vedere ca totusi este vorba de 14 ani. | |
|
|
|
18-03-2015 |
 | Bogdan Vizitator |
| Scrisori am mai primit de la avocatul Liliana Preda anii trecuți ,dar niciuna nu indica facturi cu detalii,doar suma de plata | |
|
|
|
18-03-2015 |
| La acest moment nu trebuie sa ii bagati in seama, daca va mai cauta telefonic ii trimiteti sa actioneze pe cai legale pt recuperarea creantei (adica executor, incuvintare executare de catre instanta, somatie executor - sa vedem daca au acte si daca li se mai incuviinteaza executarea pt o creanta cel mai probabil prescrisa) . Daca primiti in continuare scrisorele de intimidare/ amenintare nu rasp si nu platiti nimic. Termenul de prescriptie este de 3 ani si curge de la data scadentei fiecarei facturi emise de Orange si nu de 5 ani asa cum eronat s-a mentionat anterior ( termenul de 5 ani este valabil pt creantele bugetare). | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-03-2015 |
 | Daniel Vizitator |
| buna seara ma numesc daniel am 40 ani, am avut o relatie de concubinaj 9 ani, din aceasta relatie am 2 copii, unul 14 ani al doilea 12 ani, fosat concubina dupa 8 ani ca suntem despartiti doreste pensie alimentara pentru copii, intrebarea me este pot cere custodia unui copil fara sa platesc pensia alimentara | |
|
|
|
18-11-2015 |
 | Cory Vizitator |
| Buna ziua. Prietenul meu a avut niste rate de achitat catre cetelem in anul 2006,care din varii motive nu le-a platit. Dosarul a fost transferat catre EOS KSI si s-a trezit cu un mail de la patron cum ca este obligat de EOS KSI sa ii puna proprire de 30% pe salariu,altfel ii blocheaza patronului nu stiu ce conturi. Peste cat timp se prescrie datoria si are vie sa oblige patronul in vreun fel sa ii puna proprire? Multumesc | |
|
|
|
18-11-2015 |
| Termenul de prescriptie este de 3 ani, dar, trebuie sa verificati daca, nu s-au facut acte de intrerupere a prescriptiei. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
09-11-2016 |
 | Dina Vizitator |
| O datorie mai veche la orange a fost preluata de eos la care le-am platit jumate din suma ceruta de ei pt ca era dubla fata de datoria pe care o aveam initial la orange.In urma cu doi ani am refuzat sa le mai fac vreo plata dar azi am primit o notificare de plata si cu instiintare de dare in judecata pt executare silita.Mai sunt in drept sa faca asta sau termenul wste prescris? | |
|
|
|
10-11-2016 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Termenul de prescriptie este de 3 ani. Dvs spuneti ca in urma cu 2 ani nu ati mai efectuat nicio plata. In acest caz, nu e vorba de prescriptie. Pueti face contestatie la executare si cereti sa va arate modul de calcul | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-11-2016 |
| Dina a scris pe 09-11-2016: O datorie mai veche la orange a fost preluata de eos la care le-am platit jumate din suma ceruta de ei pt ca era dubla fata de datoria pe care o aveam initial la orange.In urma cu doi ani am refuzat sa le mai fac vreo plata dar azi am primit o notificare de plata si cu instiintare de dare in judecata pt executare silita.Mai sunt in drept sa faca asta sau termenul wste prescris? Sunt în termen dar este improbabil să fiți dat în judecată (de obicei se rezumă la notificări și amenințări) | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
13-02-2018 |
 | Cosmin Vizitator |
| Am primit o scrisoare de amentiare celor de la EOS KSI prin care imi spune ca am o datorie la ei si o sa imi faca exectare simlita este posibil sa imi puna preorpre pe salar daca abonamentul care lam avut era din 2010? | |
|
|
|
15-02-2018 |
| Cosmin a scris pe 13-02-2018: Am primit o scrisoare de amentiare celor de la EOS KSI prin care imi spune ca am o datorie la ei si o sa imi faca exectare simlita este posibil sa imi puna preorpre pe salar daca abonamentul care lam avut era din 2010? Buna ziua, termenul de prescriere se calculeaza de la ultima plata facuta, nu de la data incheierii abonamentului. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
 | Cosmin Vizitator |
| Nu are cum sa existe asta ceva abomanetul fiind in 2010 au trecut 8 ani cum ii posibil sa se intample asa ceva? | |
|
|
|
15-02-2018 |
 | Cosmin Vizitator |
| Si in orice caz nu au nici un drept sa imi puna preoprire pe card pentru ca nu-i instututie bancara | |
|
|
|
15-02-2018 |
| Va trebui sa formulati o contestatie la executare. Aratati ca este o datorie prescrisa; precum si faptul ca aceasta nu are voie sa va puna poprire pe conturi. Toti cei care sunt executati silit, sau se judecata intr-o contestatie la executare in care Banca, Firma de Leasing sau ORICE alt creditor Persoana Juridica este reprezentat de catre UN RECUPERATOR, pot invoca lipsa calitatii de reprezentant conform Art. 82 din codul de procedura civila ( Decizia nr. 9 în dosarul nr.507/1/2016 pronuntata de I.C.C.J.) | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
 | Cosmin Vizitator |
| In ce terment pot firmele de recupersri ca sa iti puna prroprire?? Totus mq gandesc ca ia ceva timp cq sa poata face asa ceva nu?? | |
|
|
|
18-02-2018 |
| Cosmin a scris pe 13-02-2018: Am primit o scrisoare de amentiare celor de la EOS KSI prin care imi spune ca am o datorie la ei si o sa imi faca exectare simlita este posibil sa imi puna preorpre pe salar daca abonamentul care lam avut era din 2010? O simplă scrisoare de la recuperator nu are ca efect decât înștiințarea dvs asupra unei pretenții. Nu cred că este vorba despre o executare silită, deoarece în acst caz trebuia să primiți o somație direct de la un executor judecătoresc. După 8 ani de zile probabil că este vorba despre o creanță prescrisă, fiind vorba doar despre o încercare a recuperatorului de a recupera ceva din creanță. Nu plătiți nimic decât dacă pretențiile se dovedesc a fi întemeiate, iar asta o puteți afla doar dacă inițiați o corespondență cu EOS, prin care să susțineți că nu datorați nimic și, în plus, să vi se aducă dovezi asupra temeiniciei pretențiilor. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-02-2018 |
 | TABAN CRISTI Vizitator |
| Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns : in anul 2014 am facut un credit de nevoi personale in valoare de 44000 de lei,la Banca Transilvania, giranti fiind tata si mama, ambii fiind pensionari .La scurt timp a decedat mama si nu am mai putut achita ratele. Am cerut o reesalonare si nu mi s -a aceptat. Banca mi-a facut executare silita pe venituri,din septembrie 2016, vanzand ulterior creanta catre EOS KSI ROMANIA.Acestia mi-au facut zilele trecute o instiintare ca -mi vor executa silit bunurile cu toate ca primesc lunar din salariul meu suma de 550 lei. Eu nu am girat cu nimic decat cu veniturile din cont. Este legal sa procedeze la executare silita pe bunuri ? , mai ales eu nu am nimic pe numele meu, nici proprietati, nimic, totul este pe tata . Ce proceduri sa urmez ? Va multumesc anticipat . | |
|
|
|
17-06-2018 |
 | Lucian Vizitator |
| Buna ziua ...am avut un abonament la dialog în anul 2002 la care am avut câteva restante. Ultima oară am fost contactat în anul 2010 telefonic de un birou de avocatura iar azi am primit o notificare că datorez societății eos ksi 827 Ron pe care trebuie sa ii returnez in 5 zile astfel sunt executat. Ce mă sfătuiți să fac ? Multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |