Forum avocaţi > Civil

Bloc construit ilegal cu balcoanele deasupra gardului meu

19-03-2015
Vizitator
Bl
oc construit ilegal,fara autorizatie de construire,fara sa respecte proiectul,Legea 56/91 etc....
Nu are aprobare de la nimeni pentru aceasta constructie.Balcoanele sant deasupra gardului meu si toate geamurile dau in curtea mea unde multi locatari arunca gunoaiele menajere la mine in curte,
L-am actionat in instanta printr-o firma din Bucuresti si mi-a bagat o taxa de timbru de 250.000 lei la valoarea blocului.DORESC SA-MI SPUNA CINEVA DACA ERA LEGAL SA-MI BAGE ACEEA TAXA DE TIMBRU.
Doresc sa-l actionez din nou in instanta dar nici un avocat din Gorj nu se implica deoarece este un individ influent cu bani si relatii in toate mediile sociale. Daca este cineva interesat,pot fi contactat la telefon 0765321854
Răspunde
 20-03-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Taxa de timbru se plateste in functie de obiectul cererii de chemare in judecata. Taxa de timbru este legala intotdeauna si este stabilita prin Legea taxelor de timbru. Pentru a putea sti daca este corect calculata si stabilita acea taxa de timbru, trebuie cunoscut care este obiectul cererii de chemare in judecata. Puteti contacta un avocat din alt judet, daca "nici un avocat din Gorj nu se implica".

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2015
Vizitator
Imi cer scuze am uitat sa scriu obiectul cererii de chemare in judecata :
-citez din actiune:
sa desfinteze servitutea de vedere ce incalca dispozitiile legale in materie-create de acesta in mod abuziv,urmand a desfinta balcoanele,a inlocui ferestrele deschise pe fatada constructiei paratului,adiacenta proprietatii,cu panouri fixe,opace,din policarbonat si perete de caramida Nevada
Va multumesc Cu stima si respect
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.