Forum avocaţi > Civil

Cum se poate revoca un acord dat unui vecin

27-04-2013
Vizitator
Buna ziua,

Am facut greseala de a da acordul de functionare pentru un magazin cica alimentar care functioneza in apartamentul vecin. Insa acest magazin asa-zis alimentar s-a transformat intr-un adevarat birt pe a carui "terasa" adica la intrarea in apartemantul respectiv se consuma alcool (in public), se fumeaza si se sta la taclale pe un ton foarte ridicat (incerc sa ma exprim frumos si sa nu zic ca se zbiara ca la usa cortului).
Intrebarea mea este cum pot revoca acordul dat pentru ca cu magazinul ce functioneza acum nu voi mai avea prea curand proleme politia le da amenzi aproape zilnic, sanepidul saptamanal iar o clientele vasta nu prea au deci vor inchide (ma gandesc) cat de repede, insa pe mine m-ar inresa sa nu se deschida alta "bodega" cu titlul magazin alimentar ... ce mai m-ar interesa sa nu se mai deschida nimic .... nu mai vrea sa am surprize.

Va multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.