Forum avocaţi > Civil

Succesiune in instanta

24-03-2015

Buna ziua ,am urmatoarea speta : am avut in ingrijire o matusa (sora tatalui) bolnava de dementa de tip altzheimer si nu am apucat sa fac acte pur si simplu ne-a aocupat tot timpul nici nu va imaginati ce dificil a fost facea toate nazdravaniile chiar am fost cu ea la instanta pentru ca suna fara motiv la 112 si i-au dat amenda unde instanta a constatat ca se afla in ingrijirea mea si e bolnava de dementa ,tot in timpul vietii inainte de imbolnavire mi-a facut o imputernicire de vanzare a apartamentului si am inteles ca o pot folosi in instanta in sensul interpretarii vointei sale de a dona respectivul apartament .
Matusa mai are 4 nepoti care n-au manifestat interes de ingrijire insa parca ar dori ceva bani .
Ce sanse am instanta si cam cat mi-ar reveni din mostenire (imobil) ?
Răspunde
 24-03-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca matusa nu are proprii copii, atunci aveti sanse sa obtineti ceva de pe urma acesteia.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-03-2015

Matusa nu a avut copii,insa as fi vrut sa stiu daca exista un model de impartire de catre instanta avand in vedere ingrijirea unei persoane bolnave.
Răspunde
 26-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu veti avea o cota majorata la succesiunea matusii doar pentru ca ati ingrijit-o pe aceasta.

Procura pt vanzare nu ma este valabila dupa moartea acesteia.

Trebuie facuta succesiunea intre toti mostenitorii, in cote egale daca toti sunt nepoti.

Doar daca acestia sunt de buna-credinta va pot da ceva din partea lor (la momentul vanzarii bunului - daca sunteti toti de acord) in contul cheltuielilor pe care le-ati facut cu ingrijirea matusii cat era in viata.

Suferind de dementa un eventual contract nu avea valabilitate oricum, putand fi anulat ulterior.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.