Mihai Tanase a scris pe 27-03-2015: In baza carei legi, au acestia dreptul sa-mi foloseasca numele in publicatiile lor si cum ii pot obliga pe acestia sa-mi stearga numele din articolele lor? Am dreptul la opozitie? Nu exista o asemenea lege si cum scria cineva mai sus, publicitatea datelor celor care au comis infractiuni au o avengura chiar si mai mare in alte tari mai dezvoltate unde se urmareste descurajarea actelor criminale prin aceasta publicitate (da, se publica inclusiv fotografiile arestatilor, nu doar numele - d-vs inca aveti posibilitatea sa afirmati ca este o coincidenta de nume si sa aratati cazierul)
Mihai Tanase a scris pe 27-03-2015: Daca instanta de judecata, in calitate de operator de prelucrare a datelor cu caracter personal imi sterge dosarul de pe portal sau il arhiveaza in sistemul ECRIS , imi pierd caracterul public? Implicit, publicatiile sunt obligate sa-mi stearga numele? Nu. Atat timp cat o sedinta a fost publica, nu o mai puteti face secreta. Doar anumite sedinte pot fi secrete (cele in care sunt implicati minori etc.)
Mihai Tanase a scris pe 27-03-2015: E obligata instanta sa-mi stearga datele de pe portal in temeiul dreptului meu la opozitie? Daca instanta careia va adresati cunoaste legea si nu vrea "sa scape" de petitiile dvs., nu are niciun motiv legal sa va stearga datele.
Mihai Tanase a scris pe 27-03-2015: Google refuza sa stearga articolele din motorul de cautare interogarile cu privire la numele meu, Google procedeaza corect |