Forum avocaţi > Civil

Recuperare top factoring

27-03-2015

buna ziua am avut un contract cu germanos si din 2012 nu am mai utilizat abonamentul si nici nu am mai platit.ultima factura emisa de ei a fost in iulie cu data scadenta de 01.07.2012.De ceva timp ma tot suna TOP FACTORING sa platesc datoriile si sa fac o promisiune de plata.le-am cerut prin corespondenta copie contract cu germanos ,copie cu ultima factura si copie contract de cesionare intre ei si germanos.nu ma asteptam sa imi trimita dar au facut-o.cum ii pot pacalii pana la 01.07.2015 deoarece stiu ca atunci se prescrie?
Răspunde
 28-03-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
S-ar fi prescris la data de 01.07.2015, daca firma de recuperare nu ar fi facut niciun act de executare.

Faptul ca ati purtat o corespondenta cu acestia, este dovada ca s-a facut un act de executare, ce a intrerupt termenul de prescriere.

Va trebui sa platiti datoria, nu aveti ce face.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-03-2015

stiu ca executare ti-o face numai executorul in baza unei hotarari judecatoresti.ca mi-au trimis notificari asta nu inseamna ca am recunoscut datoria fata de ei .executarea vine din partea unui executor nu de la firma de recuperare.cred ca nu stiti ce vorbiti.
Răspunde
 28-03-2015

nu am facut nici o promisiune de plata fata de ei ci doar le-am spus sa imi trimita tot ce au la dosar iar dupa ce voi vb.cu un avocat ii voi contacta eu.
Răspunde
 29-03-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu stiti bine :)

Executarea se face in baza unui titlu, nu neaparat o hotarare judecatoreasca. Legea defineste si alte acte care pot constitui "titlu" , printre care si contractele semnate si asumate.

Notificarea, reprezinta primul act de executare. Nu este obligatoriu sa fie facuta de executor; o poate face si creditorul personal.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2015

doamna car3men cu tot respectul dar am citit si eu legile dar vroiam parerea unui avocat dar...vad ca...dvs cred ca lucrati si pt firme de recuperare de imi dati raspunsuri eronate.executarea se face de catre executor nu de catre firmele de recuperare,altfel de ce mai apeleaza la execuror????????eu nu le-am facut nici o promisiune de plata ,nu au nimic scris de la mine(angajament sau altceva) ba din contra am toate inregistrarile cu convorbirile telefonice cu amenintarile lor si cu limbajul lor.
Răspunde
 16-06-2015

pote imi spuneti si mie legile si aticolele de care vorbiti doamna car3men.CU TOT RESPECTUL!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.