Forum avocaţi > Civil

Lupta cu asociatia de proprietari si sc TETKRON srl la Brasov

16-04-2015
Vizitator
De trei ani ma lupt in instanta cu asociatia de proprietari "CASIN" din Brasov , fura aia de rup in colaborare TETKRON Brasov (termo) , dar si cu acordul primariei Brasov , de la cei care s-au debransat (au centrale proprii)....primaria nu face nimic , le-am adresat nenumarate reclamatii despre cum incaseaza as. de prop. sume de bani in numele termo , de la cei debransati , fara sa existe incheiate contracte si fara sa se emita facturi.Am facut reclamatii la toate institutile abilitate ANAF , POLITIE , etc, nu au facut nimic, doar tergiversare sau refuz de a raspunde reclamatilor.....avocata asociatiei este si presedinta consiliului de administratie la TETKRON(termo), deci incompatibila pentru ca acest TETKRON are unic actionar chiar primaria brasov (institutia statului)...aceasta avocata PALANCEANU DANIELA mi-a speriat 2 dintre avocatii tocmiti de mine , m-au parasit subit fara a-mi spune motivul.....mi s-au inchis toate portile in Brasov pentru ca am cerut contracte si facturi in legatura cu sumele ilegale trecute in "listele de plata" ale asociatiei....ce mai pot face?.... in afara de partea neoficiala de ale rupe gatu' la toti ordinarii implicati.....Ganditi-va ca numai de pe scara unde locuiesc , asociatia incaseaza 1000 de lei/luna de la cei debransati , fara sa existe contract si fara sa se emita facturi , iar asociatia "CASIN" Brasov are 8 scari in adm. faceti socoteala......
In Brasov toate asociatile de proprietari incaseaza la fel ...sume de bani incasate ilegal de la cei debransati fara sa existe contracte si fara sa se emita facturi......sute de mi de lei incasati pe luna , in toate asociatile de proprietari din Brasov , in colaborare cu TETKRON (TERMO) si cu acordul primariei BRASOV.... nu se sesizeaza nimeni ....ce naiba e de facut in situatia asta??????
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.