Buna,am facut un contract de intretinere cu uzufruct viager cu o persoana de 62 ani in 2013 operat de traheostomie care are grad de handicap 2 ,noi fiindune mila de aceasta persoana am inceput sa investim cu 6 luni inainte de a face actele la notar,are un imobil vechi si un teren pe care il avea in arenda pe 5 ani.La cererea lui de ai creea conditii mai bune am construit o casa lipita de a lui cu o suprafata totala de 33 m dar cu autorizatie,proiect ,proces de receptie a lucrari platim impozit la primarie etc.. anul trecut l-am prins furand 100 l de tuica si alte lucruri care ne tot dispareau si ne-am dat seama ca de fapt pozeaza in victima si doar se foloseste de noi nu contribuia cu nimic din pensie la intretinere folosea banii lui dupa bunul sau plac(alcool) cu rudele si prietenii care au inceput sa-l caute luindul la intrebari si nemaivrand sa investim deloc pentru ca nu a vrut sa-si dea acordul in scris a spus in instanta ca am construit fara acordul lui ,dar nu exista nici o plangere facuta de el pana atunci, a deschis proces de evacuare pe motiv ca noi il batem si il streseaza prezenta noastra acolo, si-a facut rost de un certificat medico-legal de la sotul doctoritei lui de familie cu tratament de o zi, si nu doreste rezilierea contractului vrea sa-i platim menajera ,facturii,mancare dar noi sa nu mai stam acolo el dorind sa se distreze cu alte persoane in munca noastra ,am investit cam 10000 de euro.Nu a mai vrut sa-si dea acordul sa trecem casa construita de noi in cartea funciara iar noi am facut contestatie la evacuare deoarece nu a putut dovedi ca noi l-am batut si il stresam el s-a folosit de noi si tarziu am aflat ca au mai fost si alte familii dupa care a profitat si le-a scos afara dar nu a avut acte cu ele ,noi nu stim exact ce sa facem avocata spune ca sa ne luam lucrurile doar din casa lui,iar avocata lui spune ca si din casa noastra deoarece este pamantul lui si el nu recunoaste constructia desi el trece printr-o camera facuta de noi ca sa ajunga la el in camera.mai mentionez ca are grad de handicap 2 cu incapacitate de munca totala iar el este mai sanatos decat noi,lucreaza orice munca sau sta in birt toata ziua iar de internat se interneaza la acelasi medica de 5 ani cand doreste el doar sa aiba hartii la mana acasa nu ia tratament deloc iar cand este internat se plimba prin oras toata ziua si se foloseste de hartii in instanta ,pozeaza in victima.Multumesc |
|