Buna ziua, Sunt utilizator nou, si va multumesc pentru gazduire! As dori sa va intreb daca este posibil, pentru mine ca si client, sa verific istoricul unui caz, evolutia lui, si in special implicarea avocatului pe care l-am angajat sa se ocupe de acel caz, in cel mai mic detaliu. Deocamdata nu as dori sa intru in detalii, insa o voi face imediat ce imi sunt confirmate anumite banuieli. Ceea ce ar fi trebuit sa fie un simplu caz, s-a transformat intr-o asteptare de 3 ani, rezultata cu un verdict nefavorabil. Avocatul pe care l-am angajat, mi-a promis ca nu trebuie sa imi fac nicio grija, ca se rezolva totul. Pretul cerut, si platit, a fost "premium" pentru servicii, cu mult peste ce discutasem cu alti avocati. Am acceptat, deoarece mi-a fost recomandat si mi-a promis ca va rezolva fara nicio urma de indoiala! Urmarea nu a fost asa cum am crezut, si am avut senzatia ca isi amintea ca mai exista si cazul meu doar cand il sunam! Corespondenta de la Judecatorie imi tot sosea acasa, in timp ce avocatul imi tot spunea ca adresa de la biroul lui e cea la care se vor trimite toate notificarile (orice notificare pentru dumnealui era o noutate pe care o afla de la mine), eram chemat in instanta, desi imi tot spunea ca eu nu trebuie sa ma prezint. Imi soseau instiintari ca nu sunt depuse actele corespunzatoare la dosar, dumnealui imi spunea ca Judecatoria a ratacit actele, dar ca ele se vor gasi. O data am primit o instiintare, ca trebuie sa ma prezint la proces la ora 9 dimineata, venita de la posta la ora 10 (aceeasi zi)!. Am mers acolo intr-un suflet, sperand ca poate rezolv ceva, si l-am gasit pe domnul judecator in sala! Nu am inteles explicatiile oferite de dumnealui, cat am vorbit (multi termeni pe care nu ii cunosteam), insa nu am insistat. Avocatul meu a sosit pe la ora 11:45, cand eu ma aflam deja in acea sala de ceva timp, iar ceea ce fusese legat de cazul meu a fost finalizat de mult! Alta data mi-a spus sa imi iau liber de la servici, si eu si sotia ca va trebui sa mergem la tribunal a doua zi, dupa ce ne suna dumnealui. Am luat libere si am asteptat a doua zi sa sune telefonul, vreo 5 ore, nimic! In tot acest timp nu raspundea, nu ne-a dat macar un mesaj... abia pe seara a raspuns la telefon, senin, spunandu-mi ca nu e nicio problema, ca nu era nevoie de noi! Eu banuiesc ca nu avea nici macar habar de ce se intamplase cu cazul nostru in acea zi! As dori sa pot verifica exact toate aceste aspecte in cel mai mic detaliu, daca este posibil, sa aflu daca s-au ratacit/pierdut acte, daca am fost reprezentat la fiecare proces de avocat, daca a actionat in interesul meu, daca s-a interesat macar sa rezolve acest caz! Va multumesc anticipat, si imi cer scuze daca textul a fost prea lung! |
|