Forum avocaţi > Civil

2 imobile cu acelasi numar postal

21-04-2015
Vizitator
Buna ziua.bunicul meu are din 1957 acte pe imobilul situat in strada botorca nr 41,vecinii de la numarul 39,timp de 35-40 ani au avut numarul 39,prin anul 2008 batrana de la numarul 39 a facut contract de vanzare cumparare nepoatei pe numarul 41.am aflat de curand acest lucru cand nepoata a pus imobilul in vanzare si de altfel l-a si vandut pe numarul 41.am facut sesizari la primaria sectorului 5 si la patrimoniu,dar nimeni nu a oferit un raspuns concret.va rog din suflet sa imi spuneti cum o pot rezolva,nu mai stiu la cine sa apelez.pe cine chem in instanta?pe nepoata batranei sau pe noul proprietar?mentionez ca noul proprietar a cumparat imobilul prin credit bancar.multumesc anticipat
Răspunde
 21-04-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Din punctul meu de vedere trebuie scoase extrasele de carte funciara pentru ambele imobile, eventual copie dupa contractele de vanzare cumparare - acte din care sa rezulte datele de identificare al imobilelor, si adeverinta de la primaria de domiciliu privind numarul administrativ sub care sunt inregistratate cele doua imobile vecine.
Bafta

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.