Forum avocaţi > Civil

Contestatie proces verbal

23-04-2015
Vizitator
Buna seara!Am facut contestatie proces verbal pt suspendare permis acum aproape un an mai exact in mai 2014.mi-a venit intampinarea.am trimis raspuns.apoi in septembrie m-au chemat in instanta si nu am putut sa ma prezint.si de atunci nu am primit nimic.am intrat sa vad ce scrie la dosar si scrie ca trebuia sa fac apel in termen de 30 de zile.si de atunci nu a mai aparut nimic.mi s-a spus ca trebuie sa primesc ac2asa hotararea judecatoreasca.mi-e frica sa nu ma opreasca politia si sa -mi zica ca trebuia sa predau permisu.ce sa fac???
Răspunde
 23-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
termenul de apel se calculeaza de la momentul comunicarii hotararii. daca nu ati primit inca hotararea, inseamna ca inca nu a inceput sa curga termenul de apel.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-04-2015
Vizitator
scrie in dosar respingere plangere ca nefondata.cu apel in 30 de zile de la comunicare.in rest nu am primit nimic.
Răspunde
 24-04-2015
Vizitator
Problema e ca m-am interesat si hotarea s-a dat din sept 2014.insa eu nu am fost in tara.mai pot face recurs sau risc sa stau fara permis 2 luni?astep un taspuns va rog.
Răspunde
 25-04-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ati primit sau nu comunicarea sentintei ? Daca ati primit-o si nu ati atacat-o in termenul legal de 20 de zile, atunci hotararea este definitiva si trebuie sa predati permisul.

Daca nu sunteti sigur daca a venit sau nu comunicarea va puteti adresa arhivei instantei si intreba daca este redactata sentinta, daca va fost comunicata si cand.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-04-2015
Vizitator
A venit comunicarea insa dupa 2 luni.eu nu am fost in tara.acum cand am venit am dus hotararea si mi-au zis sa o legalizez.dupa ce o legalizez o duc la politie si raman fara permis 2 luni din cauza lor nu??Sau se da un termen de 15 zile sa pot preda permisul??
Răspunde
 15-07-2015
Vizitator
Bună seara! În septembrie 2014 am avut un accident tamponare ușoară taindu-mi altul calea mă sau jos mașină bară puțin zgâriată vb cu omu să facem amiabilă și nu am vrut poze dosare service pierdere de timp omul să dus la poliție și mă băgat la fuga de la accident amendă și suspendare 30 zile fac contestație pierd procesul se termina pe 24 aprilie 2015 și pe 9 iulie 2015 vine acasă hotărârea judecătorească tot timpul asta am avut permisul in buzunar si in prezent ce să fac mai departe? Va mulțumesc
Răspunde
 15-07-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fie atacati sentinta, fie predati permisul pt 30 de zile daca sentinta nu este atacata in termenul legal.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.