Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Ce act e mai sigur pentru ramanerea in spatiu dupa ingrijirea unui batran

29-04-2015
Vizitator
Buna ziua! Vreau sa ingrijesc un batran pentru ramanerea in spatiul locuit de acesta. Am inteles ca se poate face contract de vanzare cumparare cu clauze de ingrijire. Precizez faptul ca imobilul este foarte mic si necesita alipirea altor camere inclusiv baie, pentru a se putea locui decent. Intrebarea mea este daca batranul poate strica actul pe motive neintemeiate, iar in cazul in care il strica iar eu am construit investind pe proprietatea acestuia mai poate sa ma dea afara de pe acest teren? Ce act trebuie intocmit pentru ca fiecare parte sa fie cat mai sigura: el ca va fi ingrijit iar eu ca nu voi pierde banii si timpul investit. Multumesc!
Răspunde
 29-04-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
batranelul respectiv are copii?
contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere ar fi cel mai bun, cu conditia sa respectati clauza.
investitiile facute, vi le puteti recupera de la batranel, in caz ca "strica" actul

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2015
Vizitator
Batranul nu are copii si nici sotia care a decedat anul trecut nu are copii in afara casatoriei. Va multumesc pentru raspuns. ( Scuze pentru termenul "strica')
Răspunde
 30-04-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cel mai indicat este contractul de vanz-cump cu clauza de intretinere. Actul va putea fi anulat numai prin instanta, in cazul in care dvs nu va indepliniti obligatiile pe care vi le-ati asumat prin contract.

Eventualele cheltuieli cu ingrijirea batranului nu pot fi restituite, iar investitiile vor putea fi recuperate doar daca construiti cu acordul scris al batranului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns!
Răspunde
 30-04-2015
Vizitator
Cum pot justifica faptul ca indeplinesc clauzele precizate? Chitantele facturilor achitate, bonurile alimentelor respectiv al medicamentelor sau articolelor de imbracaminte sunt luate in considerare? E nevoie de martor? Sper din suflet sa nu se ajunga la aceasta situatie dar imi iau de pe acum masuri de precautie.
Răspunde
 01-05-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Atat martori cat si inscrisuri (bonuri ale cumparaturilor, facturi daca e cazul, medicamente, doctori etc).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.