Buna ziua. Va scriu pentru ca atunci cand am cumparat apartamentul unde locuiesc , in baza Decretului Lege Nr. 61 din 07 Februarrie 1990 l-am trecut si pe fiul meu ca proprietar pe 1/2 din locuinta , desi chitantele de plata sunt toate pe numele meu ,pentru ca eu am platit in realitate . Stiu ca in baza acestui Decret Lege aveau dreptul sa cumpere locuintele doar chiriasii si chiar eu personal am depus cerere la Primarie pentru a-mi aproba aceasta cumparare . Este adevarat ca si Fiul meu si Fiica mea au locuit cu mine de cand erau copii , dar cand au crescut , fiul meu s-a mutat la Bucuresti , iar fiica mea in Statele Unite . Acum , din pacate , mi-am pierdut fiul , iar nora mea doreste sa impartim la Succesiune si aceeasta locuinta , desi ei in Bucuresti au mai avut un apartament si o garsoniera . Consider ca apartamentul in care suntem proprietari eu cu fiul meu , este considerat ca Bun Propriu , pentru ca este achizitionat inainte de casatoria lor , dar Nora mea doreste o parte si de acolo . Va rog , as dori sa stiu daca are acest drept de a succede la un Bun propriu , in conditiile in care ei NU au avut copii , iar sotul supravietuitor va trebui sa se prezinte impreuna cu mama si sora defunctului . Va Multumesc si astept un raspuns , cu stima , E. Bagdi . |
|