Forum avocaţi > Civil

Intrebare

04-05-2015
Vizitator
Buna seara!
Numele meu este Georgiana Iancu si as avea o intrebare la dvs, insa pentru asta sa va povestesc pe scurt problema mea pentru a va putea face o idee.
In anul 1983, am cumparat o casa intr-un cartier din mun. Ploiesti, terenul aferent acesteia in suprafata de 215 mp, era in proprietate de stat, avand doar un drept de folosinta asupra acestuia pe toata durata constructiei. Ulterior cumpararii din suprafata de 215 mp, s-a emis o Decizie, in care mi se comunica ca mi-au mai ramas in folosinta doar 100 mp, pentru diferenta de teren trebuind sa inchei un contract de inchiriere cu Consiliul Local al mun. Ploiesti. Lucru pe care eu nu l-am luat in considerare si care nu s-a intamplat. Impozitul l-am achitat din anul 1983 si pana in prezent pe toata suprafata de 215 mp si constructie. INTREBAREA MEA ESTE: CE SE POATE FACE IN SITUATIA ACEASTA? CUM SE POATE TRECE IN PROPRIETATE ACEST TEREN?
Acum as mai avea o speta. Pe langa acesti 215 mp teren, exista inca o fasie de teren pe care o stapanesc de peste 35 de ani si care se afla in curtea mea (asta pentru ca nimeni nu a venit sa revendice acest teren nici pana in prezent). Pe planul de amplasament vechi facut in anii 80, exista un alt proprietar pe aceasta fasie de teren. INTREBAREA MEA ESTE: UNDE MA POT ADRESA, PENTRU A VEDEA CINE ESTE ACEST PROPRIETAR? CUM POT FACE PENTRU A TRECE IN PROPRIETATE SI ACEASTA BUCATICA DE TEREN? CE MA SFATUITI?

Va multumesc anticipat!
O seara buna va doresc!

Cu stima,
Georgiana Iancu
Răspunde
 05-05-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
in prima speta eu nu cred ca reusiti.
in a doua speta posibil sa reusiti prin uzucapiune.
sfatul meu este sa prezentati actele unui avocat si numai dupa ce studiaza, va poate comunica clar ce aveti de facut

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.