Forum avocaţi > Civil

Anaf isi bate joc de mine?ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr

06-05-2015
Vizitator
buna seara sunt caruntu georgeta laura si am o problema la care fiscul roman nu mi-a raspuns:deci eu am plecat din tara in 2007 dar pot dovedi doar din 2008 ca sunt rezidenta in italia oricum nu asta e problema faptul e ca am primit o scrisoare de la anaf unde scrie ca as fi lucrat in 2012 in romania lucru neadevarat fiindca eu nici nu am vanit acasa si ca trebuie sa platesc aproape 500 lei sanatatea,contestatiile se pot face in o luna .....lucru imposibil fiindca eu nu pot veni in tara dar vin in august cand as putea dovedi ca au gresit...............acum eu nu stiu daca e prea tarziu.as vrea sa stiu ce se intampla daca eu nu platesc avand o casa in care locuieste sora mea si daca eu platesc cum pot recupera banii?mi se pare o mare injustitie ceea ce face guvernul roman.multumesc din suflet si astept raspunsul dvs.
Răspunde
 07-05-2015
Vizitator
Caruntu Gworgeta Laura a scris pe 06-05-2015:
..acum eu nu stiu daca e prea tarziu.as vrea sa stiu ce se intampla daca eu nu platesc avand o casa in care locuieste sora mea si daca eu platesc cum pot recupera banii?mi se pare o mare injustitie ceea ce face guvernul roman.multumesc din suflet si astept raspunsul dvs.

Mai bine platiti si contestati dupa daca ce spuneti e adevarat (va adresati unui avocat sa va conteste decizia de impunere pe contencios administrativ).
Daca nu platiti, fiscul poate solicita executarea silita a casei daca e pe numele dvs (nu conteaza cine sta acum in ea)
Răspunde
 08-05-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Astazi 08.05.2015 Presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a dispus suspendarea emiterii si comunicarii deciziilor privind regularizarea contributiilor de asigurari sociale de sanatate (CASS) pentru anul 2012, pana la clarificarea normelor legale aplicabile in cazul persoanelor fizice care datoreaza contributii.

Atentie insa, ca aceasta suspendare este una provizorie si nu are valoare normativa. Urmeaza sa se decida ce se intampla in cazul dvs.

Eu consider insa ca deciziile deja emise trebuie contestate in termenul legal (daca il contestati in august, aceasta contestatie va fi respinsa ca tardiva) si daca intre timp se reglementeaza situatia contestatia dvs va ramane fara obiect.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-05-2015
Vizitator
va multumesc din suflettttttttttttttt
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.