Forum avocaţi > Civil

Presedintele iohannis a promulgat legea 118/1990

26-05-2015
Vizitator
va rog sa ma ajutatii cu un raspuns presedintele tarii a promulgat legea 118/1990 pt persecutatii politic si pentru rudele lor care beneficiaza de indemnizatii lunara si Intrebare mea ieste familia mea a fost deportata In baragan In 1952-1953 du pa care au decedat da ca beneficiez de aceasta lege ? stirea a venit de la rominia tv net astept raspuns va multumesc
Răspunde
 26-05-2015

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
pot beneficia de drepturile prevăzute de decretul-lege membrii familiei – soţul/soţia şi copiii – ai persoanei care a avut stabilit domiciliul obligatoriu şi care au locuit împreună cu aceasta în perioada de referinţă, sub rezerva îndeplinirii aceloraşi condiţii ca şi persoana principal vizată de măsura administrativă.

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-05-2015
Vizitator
va multumesc dar In situatia care parinti mei Inpreuna cu fretele meu cu virsta de 1 an au fost deportati in baragan si In tinpul dizlocarii la o luna fratele meu a decedat parintii meii au decedat in 1987-1988 ieu am virsta de 49 anii detin acte doveditoare precum fratele meu a decedat In tinpul dizlocarii astep raspuns va multumesc frumos
Răspunde
 27-05-2015
Vizitator
Silviu a scris pe 27-05-2015:
va multumesc dar In situatia care parinti mei Inpreuna cu fretele meu cu virsta de 1 an au fost deportati in baragan si In tinpul dizlocarii la o luna fratele meu a decedat parintii meii au decedat in 1987-1988 ieu am virsta de 49 anii detin acte doveditoare precum fratele meu a decedat In tinpul dizlocarii astep raspuns va multumesc frumos
pot beneficia de acesta lege ? va mutumesc
Răspunde
 27-05-2015
Vizitator
pot beneficia de acesta lege ? va mutumesc
stirea a venit de la rominia tv net va multumesc
Răspunde
 05-06-2015
Vizitator
Va rog sa mi spuneti ca re ieste costul unui avocat in aceasta situatie ? va multumesc
Răspunde
 05-06-2015
Vizitator
Costul avocatului pentru redactarea actiunii si reprezentarea in instanta poate varia de la aproximativ 1000 de lei as zice minim, pana la maxim 2000-2500 lei.
Bineinteles, nu ma refer la avocatii populari care pot cere mult mai mult si oricum popular nu inseamna neaparat si bun, ci doar mediatizat. Nu tot ce beneficiaza de multa reclama este si de calitate.
Răspunde
 07-06-2015
Vizitator
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.