Forum avocaţi > Civil

AJUTOR

29-05-2015
Vizitator
BUNA ZIUA . AM DISCUTAT CU D-VOASTRA ACEASTA SITUATIE SI V-AM URMAT ORICE SFAT PE CARE M-I L-ATI DAT DAR TOT NU AM REUSIT NIMIC . INSTANTA NU A DORIT SA TINA CONT CA IN PROCESUL DE PARTAJ SUCCESORAL IN CARE MA AFLU AM POMENIT LA TOATE TERMENELE FRATELE DECEDAT . A TINUT CONT DOAR DE BONURILE SI FACTURILE ADUSE DE CUMNATA DEOARECE A PUTUT STABILI O VALOARE . EU AM DEMONSTRAT CU MARTORI CA AM TOTUL DIN OGRADA , IAR GAINA , PORCUL SI VITA DE VIE NU-MI ELIBEREAZA BONURI . CE SA MAI FAC OAMENI BUNI ? SANT OBLIGATA SA SUPORT DE DOUA ORI POMENIREA FRATELUI , ODATA CEA FACUTA DE MINE SI A DOUA OARA CEA FACUTA DE CUMNATA CU BONURI ? ATI MAI INTALNIT ASEMENEA SITUATII ? INDRUMATI-MA . MULTUMESC DIN SUFLET.
Răspunde
 03-06-2015
Vizitator
MIHAELA MIHAELA a scris pe 29-05-2015:
BUNA ZIUA . AM DISCUTAT CU D-VOASTRA ACEASTA SITUATIE SI V-AM URMAT ORICE SFAT PE CARE M-I L-ATI DAT DAR TOT NU AM REUSIT NIMIC . INSTANTA NU A DORIT SA TINA CONT CA IN PROCESUL DE PARTAJ SUCCESORAL IN CARE MA AFLU AM POMENIT LA TOATE TERMENELE FRATELE DECEDAT . A TINUT CONT DOAR DE BONURILE SI FACTURILE ADUSE DE CUMNATA DEOARECE A PUTUT STABILI O VALOARE . EU AM DEMONSTRAT CU MARTORI CA AM TOTUL DIN OGRADA , IAR GAINA , PORCUL SI VITA DE VIE NU-MI ELIBEREAZA BONURI . CE SA MAI FAC OAMENI BUNI ? SANT OBLIGATA SA SUPORT DE DOUA ORI POMENIREA FRATELUI , ODATA CEA FACUTA DE MINE SI A DOUA OARA CEA FACUTA DE CUMNATA CU BONURI ? ATI MAI INTALNIT ASEMENEA SITUATII ? INDRUMATI-MA . MULTUMESC DIN SUFLET.
va rog dati-mi un sfat pe 08.06.2015 am termen , ce pot sa invoc ma refer la un articol ceva pt ca nu este normal sa suport de doua ori pomenirea fratelui doar pt faptul ca nu am bonuri . multumesc anticipat.
Răspunde
 03-06-2015
Vizitator
Da, este normal pentru ca legea prevede orice suma mai mare de 250 de lei trebuie dovedita cu inscrisuri:

"(2) Niciun act juridic nu poate fi dovedit cu martori, dacă valoarea obiectului său este mai mare de 250 lei. Cu toate acestea, se poate face dovada cu martori, contra unui profesionist, a oricărui act juridic, indiferent de valoarea lui, dacă a fost făcut de acesta în exerciţiul activităţii sale profesionale, în afară de cazul în care legea specială cere probă scrisă."

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-de-procedura-civila/art-309

Asa oricine poate afirma ca a asigurat toate cheltuielile din ograda proprie, mai aduce si un martor si gata.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.