Forum avocaţi > Civil

PRESTATIE PERIODICA LUNARA

01-06-2015

BUNA ZIUA
Ma numesc VAJAICA FLORIAN si doresc sa va prezint urmatoarea situatie de fapt.
In anul 1972 am fost victima unui accident de numca soldat cu o invaliditate permanenta si ireversibila Vinovati au foat stabiliti . Inteprinderea unde lucram si o persoana fizica, culpa comuna .
Vinovati au fost obligati sa imi plateasca o prestatie periodica lunara ca diferenta de la pensia medicala la castigul pe care il puteam realiza in conditi normale de munca. Arat faptul ca aveam 21 ani si prestam numca calificata intr-o categorie medie si eram elev anul 3 la scoala medie [liceu]
Prestatia periodica a fost actualizata de multe ori in decursul anilor. Am ajuns la virsta de pensionare pentru limita de varsta. Pentru toata perioada cat am fost pensionat medical mi sa considerat vechime asimilata . Neavand contributii la Casa de Pensii mi sa calculat o pensie de 650 lei calculata la venitu minim . Recent am fost chemat in judecata de catre persoanele stabilite vinovate de accident si se cere ca prestatia periodica sa fie sistate pe motiv ca am inplimit virsta de pensionare Avand in vedere ca in lege se vorbeste de prejudici rezultate din venituri de munca ,nu si de vicierea pensiei pentru limita de varsta doresc sa stiu ce sanse sunt ca aceasta actiume sa fie admisa?. Deasemenea
Doresc sa stiu daca solicit o expertiza care sa stabileasca cu cat a fost viciata pensia pentru limita de varsta ce sanse sunt ca sa se faca o noua actualizare a prestatiei periodice?
Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.