Forum avocaţi > Civil

Reziliere contract de inchiriere

12-06-2015

Buna ziua.
Am si eu o problema,poate ma sfatuiti in vreun fel.
Acum 2 luni am preluat o firma care are un contract de inchiriere pe 10 ani cu proprietarii constructiei inchiriate.proprietarii vin mereu si fac scandaluri la magazin (constructia este inchiriata pentru a activa ca si un magazin de cartier) ei spun ca nu ma recunosc pe mine ca si chirias si sustin ca au incheiat contractul cu doamna dinaintea mea,nu cu mine,nu stiu ce vor,eu am incercat sa le propun rezilierea contractului de comun acord dar nici asta nu vor.mentionez ca in contractul de inchiriere se vede clar ca constructia se da spre inchiriere firmei pe care eu am preluat-o,nu doamnei care detinea firma inaintea mea.mentionez de asemenea ca ma impiedica sa imi desfasor activitatea corespunzator (mi-au intors de 2 ori furtunul de la aerul conditionat pentru a imi face condens si a imi curge condensul in magazin).inainte magazinul ara alimentat la curentul electric din casa de la ei,inainte sa il preluez eu,femeia care a detinut firma a bagat dosarul pentru a trage contoar separat de la enel.oamenii au venit si au montat contoarul dar pentru a iesi definitivul imi trebuie aprobare de la proprietari cum ca isi dau acceptul pentru montarea definitiva a contoarului pe cladire,lucru pe care ei nu or sa il faca.practic eu nu imi pota desfasura activitatea.in plus sotia mea va naste luna viitoare si imi va fi foarte greu sa ma mai ocup si cu magazinul,asta fiind inca in motiv care ma face sa vreau sa renunt.
Ce pot face eu in acest caz pentru a rezilia contractul cat mai usor?
Am sa atasez contractul de inchiriere.
Va multumesc anticipat pentru raspuns/raspunsuri

http://s14.postimg.org/bd405wqld/11143425_912331772167041_5692611676667391348_o.jpg

http://s1.postimg.org/wjwq3d9y7/11406329_912331882167030_1869944756062335313_o.jpg

http://s16.postimg.org/qhz3vgoj9/11406361_912331825500369_2431819527350264423_o.jpg

http://s16.postimg.org/l06i7ntbp/11406104_912331762167042_8639944546624245080_o.jpg

din pacate nu am reusit sa le atasez deoarece nu se intelegea nimic datorita calitatii dar aveti linkurile.
Răspunde
 13-06-2015

Buna ziua.
Am si eu o problema,poate ma sfatuiti in vreun fel.
Acum 2 luni am preluat o firma care are un contract de inchiriere pe 10 ani cu proprietarii constructiei inchiriate.proprietarii vin mereu si fac scandaluri la magazin (constructia este inchiriata pentru a activa ca si un magazin de cartier) ei spun ca nu ma recunosc pe mine ca si chirias si sustin ca au incheiat contractul cu doamna dinaintea mea,nu cu mine,nu stiu ce vor,eu am incercat sa le propun rezilierea contractului de comun acord dar nici asta nu vor.mentionez ca in contractul de inchiriere se vede clar ca constructia se da spre inchiriere firmei pe care eu am preluat-o,nu doamnei care detinea firma inaintea mea.mentionez de asemenea ca ma impiedica sa imi desfasor activitatea corespunzator (mi-au intors de 2 ori furtunul de la aerul conditionat pentru a imi face condens si a imi curge condensul in magazin).inainte magazinul ara alimentat la curentul electric din casa de la ei,inainte sa il preluez eu,femeia care a detinut firma a bagat dosarul pentru a trage contoar separat de la enel.oamenii au venit si au montat contoarul dar pentru a iesi definitivul imi trebuie aprobare de la proprietari cum ca isi dau acceptul pentru montarea definitiva a contoarului pe cladire,lucru pe care ei nu or sa il faca.practic eu nu imi pota desfasura activitatea.in plus sotia mea va naste luna viitoare si imi va fi foarte greu sa ma mai ocup si cu magazinul,asta fiind inca in motiv care ma face sa vreau sa renunt.
Ce pot face eu in acest caz pentru a rezilia contractul cat mai usor?
Am sa atasez contractul de inchiriere.
Va multumesc anticipat pentru raspuns/raspunsuri.[img]null[/img]
Acesta este mesajul original
Răspunde
 13-06-2015

Mda,nu stiu de ce nu imi ia tot mesajul....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.