|
24-06-2015 |
 | Salajanu cristina Vizitator |
| Buna ziua casa in care locuiesc este a mamei mele de la icral pana acum nu am avut posibilitatea sa o cumparam in 2014 am mers la icral si mi sa spus de acolo ca de un an jumate nu se mai cumpara aceste casa de la ei ci de la primaria de unde aparti am venit la primaria orasului Magurele Ilfov pentru ca de acolo apartinem am cerut sa o cumparam iar ei me-au zis ca trebuie facuta o expertiza sa facut aceasta expertiza si sa stabilit ca aceasta garsoniera costa 17.000 euro plus dobanda de 5 la suta in cazul in care o achitam in rate de 20 ani eu am ami auzit de persoane care au cumparat aceste case si au achitat mult mai putin sfatuitima va rog din suflet care este situatia nu am pe nimeni sa ma ajute . Oare chear asa e legea data sa platesc atat de mult pr o garsoniera din 1974 construita in conditiile in care aceasta casa nu are imbunatatiri , va rog din suflet sa ma ajutati platesc daca este nevoie orcat numai sa imi rezolv problema va las numarul meu : 0764.731.060 va multumesc | |
|
|
|
26-06-2015 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Problema este ca nu v-ati grabit sa cumparat casa...ati fi achizitionat-o pe un pret mult mai mic. Legislatai in domeniu asa prevede acum. Daca ati fi cumparat-o in urma cu 2 ani era foarte bine. Ati intarziat... | |
|
|
|
|
14-02-2018 |
 | Salaru simina Vizitator |
| Buna ziua va scriu din brasov si am si eu o nelamurire .parinti mei au o garsoniera de la icral cu un contract de inchiriere noi stam in aceasta garsoniera de 30 de ani in urma cu 18 ani mama mea a murit si contractul era pe numele ei tatal meu neavand bani nu a putut face succesiunea pe el sau pe una dintre noi suntem doua surori,tatal meu a murit si el in urma cu o saptamana lasandune cu datori la intretinere si cred ca si cu neplata chiriei de mai multi ani .eu as dori sa platesc din urma chiria si intretinerea pt a o putea cumpara .intrebarea mea este daca am vreo sansa sa o cumpar daca noi nu mai avem un contract de casa valid in toti acesti ani nu a venit nimeni pentru a revendica casa ?as putea invoca legea acea ca dupa 30 de ani o casa ne revine de drept.va multumesc si astept un raspuns | |
|
|
|
14-02-2018 |
| Buna ziua, Raspunsul la toate intrebarile in legatura cu posibilitatea de a cumpara garsoniera trebuie sa le aflati de la proprietar, adica Primaria. ”legea aceea ca dupa 30 de ani o casa ne revine pe drept” nu o puteti invoca deoarece s-a platit chirie si exista/a existat un contract de inchiriere... deci nu va incadrati. Mergeti la primarie si aflati daca puteti cumpara garsoniera si care sunt formalitatile ce trebuie facute. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
29-04-2018 |
 | Cătalinciocoiu Vizitator |
| Vreau sa Închitiat de la icral ce preturi sunt 0731413619 | |
|
|
|
16-10-2019 |
 | Dumitru Valentina Vizitator |
| Buna seara , numele meu este Valentina si am 35 de ani .Sunt casatorita si impreuna avem un copil de 11 ani .Problema este ca locuiesc in continuare cu parintii si fratii mei intr un apartament cu 3 camere. Salariile noastre au fost modeste in trecut si nu ne am permis sa ne luam un credit pt casa.care ar fi urmatorul pas? Multumesc o seara faina | |
|
|
|
16-10-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Urmatorul pas catre ce? Nu inteleg intrebarea. Doriti sa va luati o casa apeland la un credit bancar? In acest caz, vedeti ofertele financiare ale bancilor. Prin creditul prima casa, plata poate fi esalonata pe 30 de ani iar, avansul este 5% din valoarea imobilului pe care doriti sa-l cumparati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
27-08-2021 |
 | Roxana popovici Vizitator |
| Buna ziua.as fi interesata sa achizitionez o locunta de Rial.cum as putea proceda ,avand in vedere ca totusi am fost la acestia(Rial) si spun ca ei nu mai fac vanzari de locuinte si ca majoritatea locuintelor au intrat in structura primariei. | |
|
|
|
08-08-2022 |
 | Corinarpd@yahoo.com Vizitator |
| Bună ziua!Am cumparat de la CFR o locuință intr un imobil,5 apartamente sunt cumpărate de diversi, restul desi in stare avansată de degradare cu plafoane căzute,fara utilități, le au închiriat.Chiriasii, refuză să aducă un plus a acestor spatii,fac scandal,mizerie pe suprafete comune,inundație, își lasă libere animalele de companie, ei spun ca stau pana pica tot, CFR ul refuză să le vanda...In afara de a pleca, de vanzare nici nu poate fi vorba, ce pot face? Mulțumesc! | |
|
|
|
11-10-2023 |
 | Vizitator Vizitator |
| Bunica mea a avut o casa de la.icral de 45 de ani avand grad de handicap.dansa a decedat.in.contract este specificata și fica dânsei. Am dorii sa o cumpărăm dar am aflat că ar fi un posibil moștenitor din vremurile vechi care ar fi făcut demersuri...ce ar fi de făcut?! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |