Forum avocaţi > Civil

Evacuare

01-07-2015
Vizitator
mama mea detine un ap.propietate prs.-vanzare-cumparare.Sora mea locuieste impreuna cu sotul ei,in acelasi apartament cu mama,de 9-10 ani.Nu au nici macar flotant acolo,dom.stabil,i-l au la soacra,in aceeasi localitate.El e pensionar pe caz de boala-a avut un accident-a cazut in cap.de la et 1.Nu are voie sa bea,caci are tratament,pe care i-l ia,cand si cand,dar chiar cand i-l ia,bea.Au fost diferite scandaluri,casnice in care,vrand ,nevrand,a fost implicata si mama.S-a saturat,vrea sa-l dea afara din casa.Sora mea ,e si ea de acord cu mama.Le este frica sa-i spuna direct.Eu nu sant in tara.In cazul asta,politia poate sa se implice,sa-i impuna sa paraseasca locuinta?Sau,care ar fi calea legala de urmat?Pur si simplu.le este frica,sa mai locuiasca cu el,avand in vedere ca el si treaz si beat,mai ales e in stare de orice.Au si reclamatii la politie pe aceasta tema.Va multumesc anticipat,cu respect,STEFAN. P.S.-Vreau sa o chem la. mine pe sora mea,caci am nevoie de ajutorul ei,dar nu poate pleca,deoarece el.vrea sa ramana in continuarela in apartament.Va dati seama,ca asa ceva nu e posibil,sa ramana mama singura cu el,avand in vedere episoadele violente de care e in stare.Va rog,dati-mi un sfat,pentru aceasta situatie.Va multumesc inca o data,respect.
Răspunde
 02-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Prima data va trebui sa deschida o actiune in instanta, avand ca obiect evacuare. Apoi dupa ce se va pronunta hotararea judecatoreasca, va trebui sa apeleze la un executor judecatoresc, daca nu va dori sa plece de buna-voie.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.